Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane Savaşçı dizisinin izinden giden Dokuz Oğuz, Fox TV’nin yeni umudu oldu!

Efsane Savaşçı dizisinin izinden giden Dokuz Oğuz, Fox TV’nin yeni umudu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem asker dizileri çok popüler olmuş, kanallar üst üste projeler geliştirmişti. Asker dizileri arasında en uzun süreli olan ve izleyicileri derinden etkileyen projelerin başında da Savaşçı dizisi geliyordu. İlk 4 sezonu büyük başarılarla geçen dizi, beşinci sezonda farklı bir kadro ile ekrana gelmiş olsa da kısa sürede final yapılmıştı.

Artık Fox TVe ekranında Savaşçı dizisinin izinden giden yeni bir dizi başlıyor. Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisi, Savaşçı’nın bıraktığı yerden milyonların kalbine girmek için çaba sergileyecek. Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisinin başrolünde yer aldığı yeni dizinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Dizi hayranlarının ilgisini çekecek bir proje olduğu da gelen yorumlardan anlaşılıyor.

Dokuz Oğuz dizisi ile birlikte Fox TV, yeniden asker dizilerine dönüş yapmış oldu ve bu sefer genç bir oyuncu kadrosu ile de yüksek reytingler aranacak. Daha önce de Savaşçı dizisinin senaryosunu yazan Süleyman Çobanoğlu, bu sefer de Dokuz Oğuz dizisinin hikayesini yazan kişi olarak öne çıkıyor.

Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin başrol oyuncusu Kubilay Aka’yı Karanlık lakabıyla, Batur karakterinde izleyeceksiniz.

Efsane Savaşçı dizisinin izinden giden Dokuz Oğuz, Fox TV'nin yeni umudu oldu! 8

İlk fragmanıyla aksiyonun hiç azalmayacağını gösteren “Dokuz Oğuz”, Karanlık (Kubilay Aka) lakabıyla anılan Komutan Batur’un sözleşmeli Er Okan (Taylan Meydan) ve Yaşar’ı (Kayhan Açıkgöz) da aldığı dokuz kişilik gizli özel harekat timinin, Türkiye dışında yaşayan Türk kökenli insanları çevredeki tehditlerden korumak üzere harekete geçmesini ve yaşadıkları mücadelelerini anlatacak.

Efsane Savaşçı dizisinin izinden giden Dokuz Oğuz, Fox TV'nin yeni umudu oldu! 9

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik.

“Dokuz Oğuz”, çok yakında FOX’ta izleyicilerle buluşacak.