Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV aradığı büyük dizi çıkışı için projesini buldu! Savaşçı’nın yerini Dokuz Oğuz dolduracak!

Fox TV aradığı büyük dizi çıkışı için projesini buldu! Savaşçı’nın yerini Dokuz Oğuz dolduracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV uzun yıllardır birbiri ardına dizi projeleri ile milyonları kendi ekranına çekmek için büyük çaba harcıyor. Son yıllara bakıldığı zaman Yasak Elma bu konuda en sağlam projelerin başında geliyor. Ancak bir de geçen sezon final yapan Savaşçı dizisinin muhteşem performansı da var ki, Fox TV yetkilileri yeniden o günlere dönmek için can atıyor.

Berk Oktay’ın başrolündeki Savaşçı dizisi 4 sezon muhteşem bir başarı kazandı. Beşinci sezonda Berk Oktay yoktu ve kadronun yenilenmesine rağmen sadece 10 bölüm yayınlandı ve bu hikaye sona erdi. Şimdi ise Savaşçı dizisini heyecanla takip eden milyonlarca izleyiciyi yeniden kazanmak için Fox TV’den Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisiyle büyük bir atak geliyor.

Dizinin fragmanları yayınlandıkça ilgi artıyor ve Savaşçı’nın yerini alabilecek bir görüntü çözen Dokuz Oğuz isimli yeni dizi heyecanla bekleniyor… Omuzlarında bir ulusun taş gibi yükünü taşıyan askerlerin hikayesini anlatan yeni dizi, Fox TV’nin 2023 yılında milyonları etkilemesi beklenen yeni projesi olabilir. Kanal yetkilileri uzun süredir aradıkları büyük dizi çıkışını bu proje ile sağlayabileceklerini düşünüyor.

Fox TV aradığı büyük dizi çıkışı için projesini buldu! Savaşçı'nın yerini Dokuz Oğuz dolduracak! 7

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı dizinin çekimlerine son hızla devam ediliyor. “Dokuz Oğuz”, Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatıyor.

İşte dizinin hikayesinin detayları: Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir.

Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir…

Dizinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler bulunuyor. İşte oyuncu kadrosu: Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik.

Dokuz Oğuz, Mehmetçik’in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle çok yakında FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.