Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru’ndan kamera arkası görüntüleri geldi ama başrol oyuncularından birisi yok!

Kasaba Doktoru’ndan kamera arkası görüntüleri geldi ama başrol oyuncularından birisi yok!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçen kış sezonunun sonuna doğru ekrana gelmeye başlayan Kasaba Doktoru’nun ekibi bir süre önce sete çıktı. İkinci sezon için çekimler son hızıyla devam ediyor. Setten gelen kamera arkası görüntülerinin enerjisi izleyiciyi iyice heyecanlandırırken önemli bir ayrıntı dikkatlerinden kaçmadı.

TRT 1’in yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği beğeni toplayan dizisi Kasaba Doktoru, ikinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Güney Kore yapımı Good Doctor dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru’ndan kısa süre önce bir tanıtım filmi gelmişti.

İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen diziden bu kez kamera arkası görüntüleri geldi. Son derece renkli görüntülerin olduğu kamera arkası videosunda oyuncuların yüksek enerjisi izleyiciye de yansıdı. Ancak izleyicinin gözüne çok önemli bir ayrıntı takıldı.

Kamera arkası görüntüleri seyreden Kasaba Doktoru izleyicisi videoda Vildan Atasever’in hiç görünmemesine çok şaşırdı. Bazı izleyiciler Atasever’in diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ederken kimileri de tepkisini ortaya koydu. Ünlü oyuncu dizinin ikinci sezon kadrosunda da bulunuyor. Ancak çekimler sırasında anlaşılan ilk sahnelerde bir rolü yok.

Vildan Atasever dizide Mine karakterini canlandırıyor ve 4 başrol oyuncusundan da birisi olarak hikayede etkili şekilde yer alıyor. İkinci sezon ilk çekimlerinin kamera arkasında olmaması da bir talihsizlik olarak değerlendirilebilir.

Kasaba Doktoru’ndan kamera arkası görüntüleri geldi ama başrol oyuncularından birisi yok! 7

Kasaba Doktoru yeni sezonuyla 2 Eylül Cuma günü TRT 1’de izleyicilerle yeniden buluşacak. Dizinin yeni sezonu sürprizlerle başlayacak. Ozan Akbaba’nın canlandırdığı Hakan karakterinin doktorluktan uzaklaşması, çok etkili bir geri dönüş için kısa bir dinlenme süreci olarak ortaya çıkacak.

Kasaba Doktoru dizisinin reytingleri aslında beklenenin altında kaldı. İkinci sezonda dizinin daha iyi reytingler alarak daha iyi bir dönem geçirmesi bekleniyor.