Ana sayfa Dizi Haberleri Saygı dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezon geliyor!

Saygı dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezon geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’de yayınlanan Saygı: Bir Ercüment Çözer dizisi ikinci sezonuyla geliyor.

İkinci sezonun duyurusu BluTV tarafından yapıldı. Twitter’da yapılan paylaşımda “Saygısızlar yeniden korkmaya başlasın! #Saygı 2. sezon yakında sadece BluTV’de!” denildi.

Saygı dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezon geliyor! 9

Yapımcılığını BluTV ve Inter Medya’nın yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali Taner Baltacı’nın oturduğu, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı Saygı: Bir Ercüment Çözer,
polisiye, suç ve dram türünde bir dizi.

Behzat Ç dizisinde yer alan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan anti kahraman Ercüment Çözer, bu dizide toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Nejat İşler de karaktere büyük bir anlam katan oyunculuğu ile izleyicilerden tam not aldı. Boran Kuzum ve Miray Daner de başrolde gayet başarılıydı…

Saygı dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezon geliyor! 10

Dizinin hikayesi şöyleydi:

Behzat Ç dizisinde yer alan bir anti kahraman Ercüment Çözer. Saygı, toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan olan Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Ankara’da kirli işlerinin yanında Ercümet Çözer’in İstanbul’da bambaşka bir hayatı vardır. Saygısızlığa gelemeyen iş adamı Çözer, yaşadığı kentte kendisine saygısızlık yapanlar için bazı kurallar koyar ve bu kurallara bağlı olarak kişileri rehabilite (cezalandırmaya) etmeye başlar. Ancak Ercümet bu sistemin içerisinde adım atarken iki gencin kendi adaletlerini sağlamaya çalıştığına televizyonda şahit olur.

Helen ve Savaş adlı bu iki genç insan başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Bu gençleri tanımak ve onlara yardım etmek için araştırmaya başlar. Kısa sürede onlara ulaşır ve Kendi adaletini yansıtacak bu gençlere kol kanat gerer. Ancak işler sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Saygı dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezon geliyor! 11

Dizide Savaş rolündeki Boran Kuzum ve Helen rolündeki Miray Daner birbirlerine aşık iki kişiyi canlandırıyor. Çiftin 3. Bölümdeki küvet sahnesindeki romantik anları ve öpüşme sahneleri sosyal medyada gündem olmuştu. Kuzum ve Daner’in birbirine yakıştıran sosyal medya kullanıcıları ikinin arasında aşk olup olmadığı sorularına yanıt ararken, Miray Daner; ‘Boran’la aramızda aşk yok sadece arkadaşız’ açıklamasını yapmıştı.