Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in Hudutsuz Sevda başarısı göz kamaştırıyor!

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in Hudutsuz Sevda başarısı göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Hudutsuz Sevda, 24. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, sezonun ilk başlarında elde ettiği reyting başarısı ile dikkat çekmişti.

Geride kalan 23 bölüme bakıldığı zaman gayet başarılı bir iş çıkardığı gözüken dizi hala güçlü oranlar elde ederek, reytinglerde başarısını sürdürüyor.

Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Asuman Dabak, Burak Sevinç gibi dikkat çeken isimlerin de kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizi projesi 2024 yılında da başarısına devam edecek gibi gözüküyor.

Hikayesi ile dikkat çeken ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmeye devam eden dizinin 24. yeni bölümü 14 Mart Perşembe akşamı Now kanalında yayınlanacak. Peki ne olacak? İşte dizinin 24. yeni bölümünden detaylar:

Halil İbrahim patlama olmadan herkesi kurtarmayı başarır. Zeynep ve Ceylan arasındaki gerginlik devam ederken Halil İbrahim’in kimin tarafını tutacağı büyük önem taşıyacaktır.

Babalar özgürlüklerine kavuşurken hapsedilen kişi bir başkası olur. Yılmaz’ın içeri girmeye hiç niyeti yoktur.

Çıkış yolunu nasıl bulduğu ise ortalığı karıştıracak, oklar Halil İbrahim’e dönecektir. Yılmaz’ı ilk bulan kazanacaktır. Peki Halil İbrahim herkesten önce davranıp sonunda intikamını almayı başarabilecek midir?