Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir final fragmanı duygulandırdı!

Doğduğun Ev Kaderindir final fragmanı duygulandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında Doğduğun Ev Kaderindir dizi fırtınası sona eriyor. 12 Mayıs Çarşamba akşamı dizinini 43. ve final bölümü ekranlarda yerini alacak. Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol ikilisini buluşturan dizinin artık sonuna gelindi.

Çelikkol’un haftalar önce ayrıldığı Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir ile Engin Öztürk uyumunun da başarılı olduğu gözlemlendi… Şimdi ise diziye veda vakti geldi. Her ne kadar son haftalarda ilgi iyice azalsa ve düşük reytingler gelse de dizinin yine de geniş bir izleyici kitlesi var. Sosyal medyada da güçlü bir etkileşim dalgası yaratan dizinin final fragmanı paylaşıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir final fragmanı duygulandırdı! 7

Zeynep’i son kez izleyecek olan Demet Özdemir hayranları finalde neler olacağını merakla bekliyor. Tabii ki birçok dizi hayranının gözü yaşlı.. Final fragmanını izleyenler çok duygulandıklarını ifade ediyorlar. Zeynep ile Barış’ın aşk hikayesinin henüz yeni başladığını ve finalin geldiğini belirten bazı dizi hayranları ise çok erken final yapıldığı düşüncesinde.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 43. final bölümde Zeynep’in mutlu halleri ise hayranları memnun eden bir gelişme oldu. Zeynep ile Barış evleniyor ve dizi mutlu bir sonla bitiyor.

Önceki bölümdeki nişan kıyafetindeki büyük kurdelenin dalga konusu olduğunu hatırlayanlar, Demet Özdemir’e giydirilen gelinliği ise çok beğendi.