Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu Beyoğlu’na gitti ama gitmez olaydı! Başına gelene gülse mi, ağlasa mı?

Şebnem Bozoklu Beyoğlu’na gitti ama gitmez olaydı! Başına gelene gülse mi, ağlasa mı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğu, samimi ve mütevazi kişiliğiyle çok sevilen bir oyuncu Şebnem Bozoklu. Özellikle komedi türündeki dizilerde görmek istiyor izleyici onu. Ancak son olarak atv’de yayınlanan ‘Gel Dese Aşk’ isimli dram projesinde yer almış, fakat Erkan Petekkaya ile başrolünde oynadığı dizi kısa sürede ekrandan kaldırılmıştı.

Şimdilerde bir başka dizi ile anılıyor oyuncu. Şebnem Bozoklu, Güldür Güldür Show’dan ayrılan Çağlar Çorumlu ile yeni bir dizide buluştu ve bu iki sevilen ve başarılı isim, Kanal D’nin dizisinde oynayacak. Şimdiden bu iki ismi duyanların bile heyecanla beklediği bir yapım.

İyi Aile Babası isimli dizide oynayacak olan Şebnem Bozoklu’nun yeni rolü merakla bekleniyor. Diziyle ilgili hazırlıklar sürerken, Şebnem Bozoklu’nun da yeni rolü için diyete girdiği ve hayli kilo verdiği son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla görülmüştü.

Şebnem Bozoklu Beyoğlu'na gitti ama gitmez olaydı! Başına gelene gülse mi, ağlasa mı? 8

Sitcom formatındaki dizi için form tutan oyuncu, bu haftaya başlarken 3 kilo vermeyi hedeflediğini söyleyerek “Yeni bi haftaya 3 kilo verme hedefiyle giren bizlerden acaba kaçı hedefine ulaşırken, kaçımız kızarmış patatesin cazibesine kapılıp eleneceğiz?” sözleriyle gülümsetmişti.

Oyuncunun son yaptığı paylaşıma ise gülsek mi, ağlasak mı bilemedik! Zira, sokakta yürürken pek çok kişinin başına gelen küçük bir kazaya uğramış Şebnem Bozoklu da. Uzun zaman sonra giyinip süslenip bir heyecan gittiği Beyoğlu’nda bir kaldırım taşına basıp, altındaki suyun üstünü başını mahvetmesiyle kalmış anlaşılan!

İşte Bozoklu’nun başına geleni esprili bir dille anlattığı o paylaşımı:

Beyoğlu insana her zaman iyi gelir dedikten 10 dakika sonra,altı su dolu kaldırım taşına basmamdan 10 dakika önce ????????????????

Şebnem Bozoklu Beyoğlu'na gitti ama gitmez olaydı! Başına gelene gülse mi, ağlasa mı? 9