Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sedat ve Nalan aşklarını ilan etti, Camdaki Kız sosyal medyaya ve reytinge damga vurdu!

Sedat ve Nalan aşklarını ilan etti, Camdaki Kız sosyal medyaya ve reytinge damga vurdu!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının iddialı dizisi Camdaki Kız, dün akşam 5. bölümü ile yine hayranlarını mest eden sahneler ortaya koydu. Dizide Sedat ve Nalan aşklarını ilan ettiği sahneler geceye damga vurdu! Özellikle sosyal medyada binlerce mesaj yayınladı ve gündemin ilk sırasına yerleşti.

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı dizisi Camdaki Kız, beşinci bölümü ile ekrana geldi. Perşembe reytinglerinde AB ve ABC1 kategorisinde günün en çok izlenen yapımı olan dizi, bir kez daha ekrana damgasını vurdu. Dizi total kategorisinde ise Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından ikinci sıradaki yerini aldı.

Sedat ve Nalan aşklarını ilan etti, Camdaki Kız sosyal medyaya ve reytinge damga vurdu! 8

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın 06 Mayıs akşamı ekrana gelen yeni bölümü yine ilgiyle izlendi. Sedat ve Nalan tekrar birlikte olmaya karar verdi! Dizideki heyecanlı anlar da sosyal medyaya binlerce paylaşım olarak yansıdı. Kısa sürede Camdaki Kız etiketi gündemin ilk sırasına geldi.  Burcu Biricik’e övgüler de sosyal medyada sıklıkla paylaşılan konulardan oldu.

Camdaki Kız’ın beşinci bölümünde, yaşanan onca olaydan sonra Sedat ve Nalan tekrar birlikte olmaya karar verdi. Sedat, başına gelenlerden sonra babasından da gördüğü şefkat ile hayatında ikinci bir şans yakaladığına inanır. Nalan’la birlikte olmak istediğine karar veren Sedat, ona yüzüğü geri verir. Ve Nalan ve Sedat, kameralar önünde aşklarını herkese ilan eder.

Sedat ve Nalan aşklarını ilan etti, Camdaki Kız sosyal medyaya ve reytinge damga vurdu! 9

Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Camdaki Kız, yeni bölümleri ile her Perşembe Kanal D’de…