Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Kağıt Ev dizisinin akıbeti merak konusu oldu!

Star TV’nin Kağıt Ev dizisinin akıbeti merak konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Kağıt Ev dizisi Star TV ekranında ilk 3 bölümü ile beklenilen ilgiyi görmedi. Dizinin hikayesine yönelik çeşitli eleştiriler olsa da beğenen de önemli bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ikilisinin başrol performansları hayranları tarafından çok iyi bulundu. İki ünlü isim de yeteneklerini sergiliyor. Ancak dizi bir türlü izleyicinin dikkatini çekemedi. Star TV’nin tüm çabalarına rağmen reytingleri düzelmeyen Kağıt Ev dizisinin akıbeti merak konusu oldu.

10 Mayıs Pazartesi akşamı 4. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecanın yüksek olacağı sahneler var. Dizinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Helin Kandemir’in canlandırdığı Cemre karakteri çok ilginç bir portre çiziyor.

Helin Kandemir 17 yaşında ve harika bir performans ile karakterin tüm ruh halini ve duygu dünyasını yansıtabiliyor. İşte bu yönüyle de Kağıt Ev dizisi, yeni bir yeteneğin göz önüne çıktı bir yapım olarak hafızalarda kalacaktır.

Kağıt Ev’in düşük reyting performansı ile yoluna ne kadar devam edeceği bilinmiyor. Ancak Star TV’nin desteği ve tanıtım çabaları arttı. Bunun bir etkisinin olup olmayacağını önümüzdeki haftalarda gelen reyting sonuçları ile ölçebileceğiz.

Kağıt Ev şimdilik yeterince ilgi görmese de hikayenin içine giren izleyicinin tutuklu kaldığı bir yapım konumunda. İşte 10 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan aile vurgusunun öne çıkartıldığı 4. bölüm fragmanı: