Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı, Kanal D’nin dizisinden gelen teklifi reddetti!

Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı, Kanal D’nin dizisinden gelen teklifi reddetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sefirin Kızı’ndan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’nun Kanal D dizisin reddetmesi şaşırttı! Star TV ekranında yer izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Sefirin kızı dizisinde iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini ve rolü de bitince ayrıldığını söyleyen Uraz Kaygılaroğlu’na birçok teklif geliyor.

Sefirin Kızı’nda güzel anılar biriktiren ve iyi bir ayrılık sürecinden sonra normal yaşamına dönen Uraz Kaygılaroğlu, üst üste gelen teklifleri değerlendirdi. Daha önceden bilinen Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri isimli dizinin ekibinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz ile de sık sık görüşüyor.

Geçtiğimiz gün dizinin senaryosunu teslim alan ve hazırlıklarına da başladığını belirten Uraz Kaygılaroğlu’na yeni bir teklif daha yapıldı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Burcu Biricik’in başrol kadın oyuncusu olarak açıklandığı Camdaki Kız dizisi için Uraz Kaygılaroğlu ile de görüşüldü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kaygılaroğlu bu rolü reddetti. Sebebi ise Erşan Kuneri isimli dizi projesine hazırlanması olarak gösterdi.

Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı, Kanal D'nin dizisinden gelen teklifi reddetti! 8

Erşan Kuneri dizisi için Kanal D’nin Camdaki Kız dizisini reddetti! Kaygılaroğlu, iki dizi projesinde aynı anda yer almak istemediği için Kanal D dizisi için gelen cazip teklifi reddetmek durumunda kaldı.

Dizi hayranları ise üzgün… Uraz Kaygılaroğlu gibi her aldığı karakteri çok iyi noktalara taşıyan bir oyuncunun Camdaki Kız gibi iddialı bir projede olması büyük bir kazanım olurdu. Kaygılaroğlu da farklı bir rolle daha hayranlarının karşısına çıkmış olurdu. Ancak ünlü oyuncu iki projede yer almak istemedi ve Erşan Kuneri’yi tercih etti.