Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel hayranlarına yeni dizi sürprizi!

Bergüzar Korel hayranlarına yeni dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzer Korel, uzun süredir dizilerden uzaktaydı… Vatanım Sensin isimli yapımda eşi Halit Ergenç ile birlikte başrolde yer alan ünlü oyuncu, sonrasında ise tek kişilik gösterisi Kızlar ve Oğlanlar ile gündemdeydi.

Pandemi döneminin başlarında geçen yıl Mart ayında oğlu Han’ı dünyaya getiren Bergüzar Korel, ayrıca müzik çalışmaları ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu, sosyal medyada pandemi sürecinde yaptığı canlı yayınlarla da sosyal sorumluluk adına önemli konulara değinmişti. Oyuncu son yıllarda Başka İhtimal, Bir Aşk İki Hayat ve Azizler isimli sinema filmlerinde de rol almıştı.

Hayranları ise Bergüzar Korel’den yeni bir dizi projesini heyecanla bekliyordu. Sonunda bir projesi olduğu ortaya çıktı. Exxen platformunda yayınlanacak olan bir dizi için Bergüzar Korel’in anlaşmaya vardığını tv100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Ünlü oyuncunun, 3 sezon süresi planlanan Kanlı Yayın isimli projeden gelen Neslihan karakterini kabul ettiği belirtiliyor. 1 sezon 10 bölümden oluşacak ve dizi toplam 30 bölüm olarak planlandı. Can Ulkay’ın yönetmenliğini yapacağı dizinin yapımcısı ise Saran Medya olarak netleşti. İstanbul’da çekimleri yapılacak olan dizinin detayları yakında ortaya çıkacaktır.

Bergüzar Korel hayranları ise bu gelişme ile birlikte uzun süredir hasretini çektikleri ünlü oyuncuyu yeniden dizilerde görebilecek.