Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın küçük Melek’i şimdi de Misafir’de izleyicileri ağlatıyor!

Sefirin Kızı’nın küçük Melek’i şimdi de Misafir’de izleyicileri ağlatıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık her dizide mutlaka çocuk oyuncu bulunuyor. Bu çocuk oyunculardan bazıları yaşlarına rağmen gösterdikleri yetenekleriyle izleyenlerin ağzını açık bırakıyor. Bu çocuk oyunculardan biri de Beren Gençalp.

10 yaşındaki Beren Gençalp, küçük yaşına rağmen birçok yetişkine taş çıkartan oyunculuk sergiliyor. Beren Gençalp ilk oyunculuk deneyimini olan Sefirin Kızı’nda yaşadı. Dizinin çocuk oyuncu seçmelerine katılan ve başarıyla geçerek birinci olan Gençalp, Nare ve Sancar’ın kızı Melek’i canlandırdı.

Beren Gençalp, dizi süresince gösterdiği performansla daha ilk deneyiminde başarıyı yakaladı. Sefirin Kızı izleyicisi bu genç oyuncuyu sempatikliği sayesinde çok sevdi.

Sefirin Kızı’nın küçük Melek’i şimdi de Misafir’de izleyicileri ağlatıyor! 7

Genç oyuncu şimdi de ikinci dizisinde canlandırdığı karaktere başarılı bir şekilde hayat veriyor. Gençalp Misafir dizisinde Hazal Kaya’nın canlandırdığı Gece karakterinin çocukluğunu canlandırıyor.

Gece, sevgisiz büyümüş bir kız. İstenmeyen bir çocuk olarak gelmiş dünyaya, geldikten sonra da hiç sevmemiş onu annesi, bir yük olarak görmüş. Böyle sevgisiz, şefkatsiz bir kadının yanında büyüyen Gece, tüm iyi ve güzel şeylere inancını yitirmiştir. Onu kendince büyük özverilerle büyüten Nazan, büyüyen kızından faydalanmayı, onu paraya çevirmeyi kafaya koyar. Gece, en sonunda annesinden de onun hayatına taşıdığı belalardan da kurtulmak için intiharı seçer. Ama içten içe yaşamak istediği için başaramaz. Ve bu vesileyle karşısına çıkan adam, hayatını da hayata bakışını da değiştirecektir.

Küçük oyuncu Beren Gençalp, Gece’nin çocukluğunu canlandırırken gösterdiği performansla izleyiciyi gözyaşına boğuyor.