Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazici’dan aşk pozları…

Aşk 101’in Işık’ı İpek Filiz Yazici’dan aşk pozları…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İpek Filiz Yazıcı çocukluğundan itibaren setlerde olan bir isim. Kariyer yolculuğuna 2016 yılında, Babam ve Ailesi adlı diziyle başlayan oyuncu, 2020 yılında ise ekran macerası kısa süren  Yeni Hayat dizisinde Gökçe Karatan karakterine hayat vermişti.

Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Işık’ karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu, bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor.

Çiftin, geçtiğimiz yılın son aylarında başlayan ilişkisi tüm hızıyla devam ediyor. İpek Filiz Yazıcı instagramdan yaptığı paylaşımlar ile sevgilisine duyduğu aşkı da gözler önüne seriyor.

Oyuncu, ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile ismini duyuran Ufuk Beydemir ile birlikte çekilen romantik anlarını instagramda takipçileri ile paylaştı.

Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazici'dan aşk pozları... 8

Doğada, sevgilisinin kucağında verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu, ‘Böylesi mümkünmüş hayatta’ yazdığı paylaşımıyla sevgilisine bir kez daha aşkını haykırdı.

Çiftin fotoğrafına binlerce beğeni ve güzel yorum yağdı. İkilinin ilişkisi ilk ortaya çıktığında, 29 yaşındaki Beydemir ile 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı arasındaki yaş farkı da magazin basınında konu edilmişti.

Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazici'dan aşk pozları... 9

Güzel oyuncunun paylaşımlarının altına sevgilisi Ufuk Beydemir ‘Bu Bir Film değil, gerçek hayat’ yorumunu yaparken pek çok takipçisi de ‘Çok güzelsiniz’, Dünyanın en güzel fotoğrafı’ şeklinde yorumlarda bulundu.