Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisiyle ilgili mutlaka bilinmesi gereken detaylar!

Seksenler dizisiyle ilgili mutlaka bilinmesi gereken detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler ilk bölümüyle 11 Ekim Cuma 20.00’de TRT1’de başlıyor…Ancak Cuma akşamı başlaması haftalık bir dizi olacağı ve Cuma akşamları yayınlanacağı imajını vermemeli. Dizi sadece 11 Ekim Cuma ve 14 Ekim Pazartesi akşamları saat 20.00’de yayınlanacak.Sonrasında saat 18.00’e sabitlenecek.

YAYIN GÜNÜ – YAYIN SAATİ

Seksenler dizisi haftada 1 gün değil, hafta için 5 gün yayınlanacak.

Yayın saati 20.00 değil , 18.00 olacak.

TRT1 ekranında hafta içi ana haber bülteni öncesi ekrana gelecek olan bölümler önce bir önceki günün özeti şeklinde ve sonrasında da 50 dakikalık yeni bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak.

SERHAT KILIÇ DİZİDE YOK

Seksenler dizisiyle ilgili mutlaka bilinmesi gereken detaylar! 8

Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ve MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizide Ergün Plak karakterine hayat veren Serhat Kılıç, dizinin yeni versiyonunda olmayacağını açıkladı.

Ancak Ergun Plak karakterini ilerleyen bölümlerde başka bir oyuncu canlandırır mı bilinmez…

KADRODA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Seksenler dizisiyle ilgili mutlaka bilinmesi gereken detaylar! 9

Çınaraltı Mahallesinde başlayan inşaat, mahalle sakinlerinin oldukça ilgisini çeker. Herkes, mahalleye ne yapıldığını çok merak etmektedir. İnşaatın üstü bir örtüyle kapatılmıştır, Bekçi Bekir de inşaatın güvenliğini üstlenmiştir.

Mahalleli içeri girmek istese de Bekir onları sokmaz, tüm ısrarlara rağmen de oraya ne yapıldığını söylemez.

Bekir uyuduğunda inşaata girmeye hazırlanan Şahin, onu bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Şahin gece yarısı sokakta öyle biriyle karşılaşır ki, bu kişinin mahalleye geri dönmesi başta Fehmi ve Rukiye olmak üzere herkesin hayatını alt üst eder!

1.bölüm fragmanı:

Ahmet ve Gülden tarafında ise Gülden ikinci çocuğuna hamile olduğu için Fehmi ve Rukiye’nin evinde kalmaktadır. Gülden kendi evine dönmek istese de Rukiye ve Fehmi’nin içi rahat etmediği için hep beraber yaşamaya başlamışlardır.

Nazlı ise yana yakına iş aramakta ancak hiçbir yerden kabul almamaktadır. Öte yandan Nazlı’nın gizli gizli biriyle mektuplaşması büyük merak konusu olur.

Butik Ali ve Dilek, artık Nurten ve Seyfi’nin evinde kalmaya başlamıştır. Nurten bunu kısa süreli bir ziyaret sansa da, Butik Ali ve Dilek evlerine geri dönecek gibi değildir.

Çünkü Butik Ali batmıştır ancak bunu herkesten gizlemektedir. Fehmi, evde Çağatay hakkında konuşulmasını yasaklamıştır. Çağatay neden evde değildir? Fehmi ve Çağatay arasında ne yaşanmıştır?