Ana sayfa Dizi Haberleri Güllerin Savaşı’nın Cihan’ı Sercan Badur’un önemli dizi kararı!

Güllerin Savaşı’nın Cihan’ı Sercan Badur’un önemli dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –30 Ekim 1990 doğumlu olan ünlü oyuncu Sercan Badur, 2011 yılından bu yana dizilerde rol almakta.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Necati karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, Güllerin Savaşı dizisindeki Cihan Sihapi karakteriyle de popülerliğe kavuşmuştu.

2016 yılında Babam ve Ailesi dizisinin yanı sıra 2018 yılındaki Masum Değiliz’in kısa sürede ekrana veda etmesi Sercan Badur’un moralini bir hayli bozdu.

En son Annem filminde rol alan oyuncu, diziler konusunda artık daha temkinli olduğunu söyledi.

Tiyatro ve sinema projelerine ağırlık veren Sercan Badur, Kürk Mantolu Madonna isimli tiyatro oyununda rol almaya devam ediyor.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, dizilerle ilgili aldığı kararı açıkladı:

“Dizi olarak anlaştığım bir proje yok. Tiyatro olarak da görüştüğüm 2-3 tane topluluk var. Benim dizim biteli 1 yıl yeni oldu .Özellikle de artık diziler çabucak bitmeye başladı. İyi bir projeyi, iyi bir yapımı bekliyoruz hepimiz. Şu an benim istediğim bir iki iş vardı ama onlar olmadı. Onların istediği işler vardı olmadı. Hayırlısı neyse o olsun.”

Sercan Badur, iyi bir proje olmadığı sürece dizilere dönmeyi pek istemiyor. Dizilerin kısa süreli olmasının kendisini çok olumsuz etkilediğini anlatan oyuncu, birçok meslektaşı gibi iyi projeler bekliyor.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.