Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Yeninci ile Bülent Polat başrol değil ama olmayı çok hak ediyor!

Selin Yeninci ile Bülent Polat başrol değil ama olmayı çok hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – İki ünlü oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle bir hayli parladı… Selin Yeninci ve Bülent Polat’tan bahsediyoruz. 3 sezon boyunca dizinin en önemli yan karakterlerinden ikisine hayat verdiler. Belki başrol oyuncusu değillerdi ve belki de ana karakterlerden de daha az süre aldılar, ancak iki isim de çok başarılı performanslara imzalarını attı.

Selin Yeninci ile Bülent Polat ikilisi dizide Saniye ile Gaffur karakterlerini canlandırdı. Bu iki karakter ana karakterlerden sonra dizinin hikayesinde en çok etkide bulunan karakterler arasında bulunuyor. İki ünlü isim 3 yıldır Adana’da ve yoğun çekimlerde bulundu.

Şimdi 4. sezona hazırlanan Selin Yeninci ile Bülent Polat’ın performansları, başrollerden rol çalan bir düzeye geldi. Bülent Polat, Gaffur rolünü adeta üzerine bir elbise gibi giydi. Kariyeri açısından bu rolün kendisi için çok önemli olduğunu belirten Polat, böyle bir fırsat elde ettiği için çok memnun.

Selin Yeninci ile Bülent Polat başrol değil ama olmayı çok hak ediyor! 8

Bülent Polat, “En azından kariyerimin o noktasındayım. Bazı roller vardır, siz alıp bir yere götürürsünüz. Bazı roller vardır, rol alır sizi bir yerlere götürür. Burada her iki bileşim de gerçekleşti” diyerek, kariyeri açısından ne kadar önemli bir dönemin içinde olduğunu da anlattı.

Selin Yeninci de yine etkileyici performanslar ortaya koydu. Oyuncu dizideki Saniye karakteri ile adeta bütünleşti. İzleyiciler de onu çok benimsedi. Saniye’nin kıyafetinden tutun da imajına kadar aslında Selin Yeninci’nin normal halinden ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.

Selin Yeninci ile Bülent Polat başrol değil ama olmayı çok hak ediyor! 9

Oyuncu Saniye karakteri ile kariyerinde çok iyi bir noktaya gelmeyi başardı. 3. sezondaki ayrılıklardan en çok Hünkar Yaman’ın gidişinden etkilendiğini anlatan Selin Yeninci, çok etkilendiği sahneyi de anlattı.

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar karakteri diziye 3. sezonun ortalarında veda etti. Hünkar’ın ölümü herkesi derinden etkilemişti. Selin Yeninci cenaze sahnesinin kendisini çok etkilendiğini anlattı. Oyuncu, “Hünkar’ın gidişinden sonraki onu yolcu ettiğim cami cenaze sahnesi, gasilhane sahnesi, Hünkar’ın ölümünden sonra onun başındaki an” diye konuştu.