Ana sayfa Dizi Fragmanları Yayın tarihi belli olan Aşk 101 ikinci sezonu bambaşka olacak!

Yayın tarihi belli olan Aşk 101 ikinci sezonu bambaşka olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 2020 yılının Nisan ayında yayınlanan Aşk 101 büyük ilgi gördü. Netflix’in birçok ülkede öne çıkan dizilerinden birisi olmayı başaran Aşk 101, hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok etkileyici bir yapımdı. İkinci sezon çekimleri de yapılmıştı ve izleyiciler ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyordu.

Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunun yayın tarihi Netflix tarafından 30 Eylül olarak açıklandı. Yayınlanan fragman da büyük ilgi çekti. Sosyal medyada Aşk 101 ile ilgili birçok paylaşım yapan izleyiciler, heyecanla yeni bölümü beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı projenin ikinci sezonunun çok farklı olması bekleniyor. Yeni sezon ile ilgili bir ipucu ise verilmedi. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin heyecanını yaşayan izleyiciler, 30 Eylül’e kadar beklemek durumunda kalacak.

Gençlik dizisi olması da Aşk 101’i öne çıkartmıştı. Özellikle de 1990’lı yılları çok merak eden Z kuşağı olarak tabir edilen bugünün gençleri, o yılların okul manzarasını Aşk 101 dizisi sayesinde görebildi.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor.

İkinci sezonda bambaşka olaylar yaşanacak. Osman karakterinin ilk kez aşk yaşadığını göreceksiniz., Işık, Sinan’ı hayata döndürmek için çaba sergileyecek.

Yayın tarihi belli olan Aşk 101 ikinci sezonu bambaşka olacak! 7

Ayrıca Eda ile Kerem ikilisi de seçimleri ve ilişkileri arasında sıkışacak.

Artık karakterler için büyüme zamanı geldi. Tekrar bir araya geldiklerinde ise geçmiş ile bir hesaplaşma yaşanacak.

Aşk 101 ikinci sezonu çok başka olacak.