Ana sayfa Dizi Haberleri Selma Ergeç hayranlarına yeni dizi müjdesi!

Selma Ergeç hayranlarına yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selma Ergeç, bir dönem yer aldığı projelerde sergilediği başarılı oyunculuklarla ekrana damga vuran isimlerden olmuştu. Ancak son dönemde televizyon reklamları dışında pek bir projede görünmemişti. Oyuncu en son 2018 yılında yayınlanan Yaşamayanlar isimli dijital dizide Karmen karakterine hayat vermişti…

Selma Ergeç, dizi orucunu bozuyor. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Camdaki Kız isimli dizinin kadrosunda ünlü oyuncunun da yer aldığı ortaya çıktı. Yakında Kanal D ekranında yayınlanmak üzere çekimlerine başlanacak olan dizinin kadrosu bir hayli iddialı hale geldi.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer alacağı Camdaki Kız, bilindiği üzere Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında uyarlandı ve yoğun bir prodüksiyon ile ekrana gelecek.

Güçlü bir oyuncu kadrosunun bulunduğu dizi şimdiden merak uyandırmayı başardı. Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız’da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Selma Ergeç hayranlarına yeni dizi müjdesi! 4

Selma Ergeç de 3 yıllık aranın ardından Camdaki Kız ile ekranlarda yerini alacak.

Peki Nasıl bir dizi izleyeceksiniz? İşte Camdaki Kız dizisiyle ilgili genel hikaye:

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.