Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde en sevilen çifti kimse tahmin edemedi!

Alev Alev dizisinde en sevilen çifti kimse tahmin edemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Alev Alev, Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizide izleyicilerin hayranı olduğu birçok çift oluştu. Bunlar arasında Ömer – Rüya, Ozan – Cemre en ön planda olan çiftlerdi. Ancak şimdi bunlara bir yenisi eklendi. Sosyal medyada dizi hayranları Çiçek ile İskender ikilisini birbirine çok yakıştırıyor.

Hazar Ergüçlü ile Berker Güven’in başrollerinde yer aldığı dizinin iki zıt kutbu ve iki düşman karakteri Çiçek ve İskender… Çünkü İskender yangın sırasında Çiçek’i alevlerin içine itti ve onun hayatını kararttı. Şimdi ise Çiçek için intikam zamanı. Ancak sosyal medyada dizi hayranları bu ikiliyi bir birine çok yakıştırdı. Binlerce de mesaj paylaşılınca tahmin dahi edilemeyen bu ikili izleyici gözünde bir çift olarak yerini aldı.

Alev Alev bu akşam 17. bölümüyle ekrana gelecek. Güneş’in geçici velayetinin Cemre’ye verilmesiyle birlikte, Yedikule’de kara bulutlar dağılmaya başlar. Çelebi’nin karşısında olan herkes mutlu bir şekilde yan yanadır.

Alev Alev dizisinde en sevilen çifti kimse tahmin edemedi! 7

Çelebi, bunun üzerine Cemre ve ona yardım edenlere sağlam bir ders vermek için harekete geçer. Çelebi’nin hamleleri, Cemre’yi bu sefer çok daha derinden etkileyecektir.

Çiçek ise İskender’le ilgili intikam planını Rüya’dan gizlemek için çaba sarf ederken, İskender’in kendisine tatlı bir sürpriz hazırladığından haberdar değildir.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.