Ana sayfa Dizi Haberleri Selma Ergeç, uzun bir aranın ardından sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

Selma Ergeç, uzun bir aranın ardından sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Selma Ergeç, ekranlara en son Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Ardından, PuhuTV için çekilen Yaşamayanlar isimli vampir dizisinde oynamıştı. Güçlü oyunculuğu ile rol aldığı yapımlarda adından söz ettiren Selma Ergeç, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Hayranlarının dönüşünü heyecanla beklediği oyuncu, Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisinde rol alacak.

Selma Ergeç’i oynayacağı dizi Camdaki Kız! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği kulis bilgisine göre Selma Ergeç de iddialı projenin kadrosunda artık! Bu sezon ekrana damgasını vuran Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinin hikayesini yazan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanıyor dizi.

Gerçek bir hayat öyküsüne dayanan hikaye, diğer iki dizi gibi OGM Pictures imzalı. Aslında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çıkış hikayesi de Camdaki Kız dizisiydi ama senaryoda pek çok değişiklik yapılarak asıl hikayeden uzaklaşılmıştı.

Selma Ergeç, uzun bir aranın ardından sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Bu kez gerçeğini izleyeceğimiz dizide Selma Ergeç’in hangi rolde oynayacağı merak konusu. Bu arada dizinin başrolünde, kısa bir süre önce Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olan ve Boncuk’u oynayan Burcu Biricik ile yine aynı dizide Can’a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başrolde yer alacaklar.

Dizide ayrıca, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer, Enis Arıkan ve Nihal Menzil gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.