Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, doğumgününde sete gelen hediyeyi görünce gözyaşlarını tutamadı!

Demet Özdemir, doğumgününde sete gelen hediyeyi görünce gözyaşlarını tutamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Demet Özdemir, 29. yaş gününü kutluyor bugün. 26 Ocak 1992 doğumlu olan genç oyuncu, doğumgününü sette geçiriyor. Çekimlerin devam etmesi nedeniyle dizinin setinde olan oyuncuya çiçek ve hediyeler yağarken, aynı zamanda pek çok hayranı, arkadaşı, sevdikleri ve ailesinden kişiler de sosyal medyadan onun adına paylaşımlar yapıyorlar.

Demet Özdemir, gün içinde sürekli gelen mesajları paylaşmakta. Özdemir’i kutlayanlar arasında dizide birlikte rol aldığı isimler de var. Engin Öztürk, Naz Göktan, Senan Kara gibi pek çok isim oyuncuya tebriklerini sosyal medyadan da iletiyorlar.

Başarılı oyunculuğu ile gündemde olan Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisinde kazandığı popülerliğin ardından bu kez Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile çok konuşulan bir isim. Sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Oyuncu, daha önce Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No.: 309 dizilerinde de rol almıştı.

Yeni dizisiyle birlikte hayran kitlesini de büyüten oyuncuya fanları da mesaj ve yorum yağdırıyorlar. Bu mutlu gününde Demet Özdemir’e gelen bir hediye vardı ki oyuncu, gözyaşlarını tutamadığını aktardı mesajında.

Kim miydi bu isim? Annesi Ayşen Şener… Oyuncu, annesinin içinde güzel bir notla birlikte, doğduğu günün Hürriyet gazetesini gönderen annesinin bu hediyesi karşısında duygularını instagram aracılığı ile paylaştı. Paylaşımda “Doğum günü gazeteniz” yazısı da dikkat çekiciydi.

Gazeteyi ve gelen notu paylaşan oyuncu, “O kadar ağladım ki… Sana çok teşekkür ederim annem. İyi ki varsın, iyi ki senin kızınım. Aldığım en anlamlı hediyelerden biri” notunu düştü…

İşte Demet Özdemir’i ağlatan o hediye….

Demet Özdemir, doğumgününde sete gelen hediyeyi görünce gözyaşlarını tutamadı! 12