Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’den sonra İrem Helvacıoğlu’nun yükseliş dönemi yeni başlıyor!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra İrem Helvacıoğlu’nun yükseliş dönemi yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile gönülleri kazanan İrem Helvacıoğlu, aynı zamanda kariyer basamaklarını da çok hızlı tırmanmıştı. Diziden önce nerdeyse oyunculuğu bırakmayı bile düşünen oyuncu, Sen Anlat Karadeniz ile kendini buldu ve geniş kitleler tarafından da büyük beğeni topladı.

Akıllardan çıkmayan Nefes karakterinden sonra oyuncu, Seni Çok Bekledim macerasından sonra bambaşka bir karakter ile atv ekranına geldi. Baş Belası isimli dizide psikolog İpek karakterine hayat veren oyuncu, polisiye komedi tadındaki dizide rolünün gerektirdiklerini yapıyor.

İpek karakteri de şimdiden dizi hayranlarının gönlünde güzel bir yer edindi. Helvacıoğlu, bir dram dizisinde parladı belki ama komedi polisiye yapımı olan Baş Belası ile yıldızını parlatmaya başladı.

Oyuncunun hayranları da farklı rollerde de kendisini göstermesinden ve başarılı sonuçlar almasından memnun kaldı. Helvacıoğlu, sosyal medya paylaşımlarında da hayranlarından büyük ilgi görüyor. Oyuncunun doğallığına ve güzelliğine yönelik birçok yorum yapılıyor, beğeniler milyonlara ulaşıyor…

Oyuncunun bundan önceki dizisi Seni Çok Bekledim’e yönelik eleştiriler fazlaydı. Özellikle de yaşça aralarında çok fark olan Özcan Deniz ile partner olmasını birçok hayranı doğru bulmamıştı. Şimdi ise Seçkin Özdemir ile partner olan Helvacıoğlu, hayranlarından olumlu yorumlar topluyor.

Oyuncunun kariyeri adına Baş Belası dizisinin iyi bir dönemin işaretçisi olduğu da gelen bu yorumlardan anlaşılıyor. Oyuncunun kariyerinde yükseliş döneminin daha yeni başladığı ortada ve bundan sonra daha da geniş kitlelere hitap etmesi de hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

Sen Anlat Karadeniz'den sonra İrem Helvacıoğlu'nun yükseliş dönemi yeni başlıyor! 7