Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Menajerimi Ara dizisine izleyici tepkisi arttı!

Finale giden Menajerimi Ara dizisine izleyici tepkisi arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinde bir bölüm daha tamamlandı. Şimdiye kadar 43 bölümü ekrana gelen dizinin 47. bölüm itibari ile final yapması kesinleşmişti.

Toplam 4 bölümü kalan dizide Barış ve Dicle karakterlerinin son durumu izleyicilerin tepkisini çekiyor… Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başarıyla canlandırdığı Dicle ile Barış, finale doğru adım adım gidildiği şu ortamda aşklarıyla değil, kavgalarıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Senaristlere tepki gösteren dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, Dicle ve Barış’ın aşk dolu, güzel anlarını beklediklerini, finale giderken onların ayrı kalmasından rahatsız olduklarını belirten yorumlar yapıyorlar.

Birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncunun uyumu ve yüksek enerjileri projenin başından bu yana sürükleyici bir öğe oldu. Özellikle Ahsen Eroğlu, doğallığı ve role kendisini kaptırması ile hayranlarından büyük destek aldı. Dicle ile Barış aşkı da dizinin bugünlere kadar gelmesinin ana sebepleri bu iki karakterin etrafında gelişen olayların izleyicilere çekici gelmesiydi.

Menajerimi Ara dizisinin 44. yeni bölümü 4 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak. Dizinin takipçileri Barış ile Dicle’nin arasının yeni bölümde düzeltilmesini ve finale kadar da onların aşklarını yaşamasını istiyor. Bakalım senaristler bu mesajları duyacak mı?

İşte Menajerimi Ara dizisinin 44. bölüm ön izleme görüntüleri: