Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın güzel Haziran’ı ve yakışıklı Poyraz’ının bu fotoğrafları kasıp kavuracak!

Ada Masalı’nın güzel Haziran’ı ve yakışıklı Poyraz’ının bu fotoğrafları kasıp kavuracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Deyim yerindeyse yaz sezonuna bomba gibi düştü Ada Masalı dizisi. Başrollerinde güzeller güzeli Ayça Ayşin Turan ve yakışıklı Alp Navruz olunca dizi tüm Türkiye’yi etkisi altına aldı. Dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran iki oyuncu Hello dergisine konuk oldu.

Güzel ve yakışıklı oyuncular, mavi ve yeşili bir araya geldiği sahil kasabası ve ateşli bir aşk bir araya gelince ortalığı kasıp kavuran Ada Masalı dizisi çıktı. Ay Yapım imzalı dizinin başarısındaki en önemli sır hiç kuşkusuz Turan ve Navruz’un müthiş kimyası.

Birbirine çok yakıştırılan çift, dizinin hem çok izlenmesine hem de sosyal medyada çok fazla konuşulmasına neden oldu. Tüm bu başarının sonucunda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Hello dergisinin kapağına konuk oldu.

Ada Masalı'nın güzel Haziran'ı ve yakışıklı Poyraz'ının bu fotoğrafları kasıp kavuracak! 7

İkilinin fotoğrafları ortalığı kasıp kavuracak kadar güzel. Röportajlarında “Biz de masallara ve sevginin gücüne inanıyoruz” diyen çift pozlarıyla hayranlarının yüreklerini hoplattı.

Ada Masalı’nın kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener bir araya geliyor. Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor.

İlk üç bölümünde çok iyi reytingler alan ve sezona bomba gibi giren dizi dün akşam yayınlanan dördüncü bölümünde düşüş yaşasa da başarısından bir şey kaybetmiyor.