Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’ bitti! ‘Ada Masalı’ zirveye yerleşti!

Sen Çal Kapımı’ bitti! ‘Ada Masalı’ zirveye yerleşti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda izlediğimiz dizilerin günlük reytingleri kaderlerini de belirliyor. Yayınlandığı her bölümle birlikte reytingleri de merak konusu olan diziler, aldıkları puanlara göre ya ekranda kalmaya devam ediyor ya da final yaparak ekran macerası sona eriyor.

Dizilerin kaderini belirleyen bir diğer nokta da sosyal medyadaki konuşulma oranları. Sosyal medya dizinin kaderi için baz alınmasa da etkili olduğu tartışılmaz bir gerçek! Özellikle dizideki erkek ve kadın başrol oyuncularının uyumu da çok önemli.

Sosyal medya araştırma şirketi Somera 15-22 Eylül haftasının ‘En Popüler Dizi Çiftleri’ni yayınladı. Listede, zirveyi kimselere kaptırmayan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi bittikten sonra ‘Ada Masalı’ dizisinin zirveye yerleşmesi de gözlerden kaçmadı. Dizide ‘Poyraz’ ve ‘Haziran’ karakterlerini canlandıran Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan  526.940  ileti sayısı ile ‘En Popüler Çift’ oldu.

Sen Çal Kapımı’ bitti! 'Ada Masalı’ zirveye yerleşti! 10

Listenin ikinci sırasında ise, TRT’nin çok izlenen yapımı ‘Teşkilat’ın’ Zehra’ ve ‘Serdar’ı  Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul 494.194 ileti sayısı ile yer aldı.

Sen Çal Kapımı’ bitti! 'Ada Masalı’ zirveye yerleşti! 11

Yaz dizisi olarak başlayıp yeni sezonda da ekran yolculuğuna devam eden ‘Kanal D’nin ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Esra’ ve ‘Ozan’ karakterlerini canlandıran Burcu Özberk ile İlhan Şen ise 360.064 ileti sayısı ile listede üçüncü sıraya yerleşti.

Sen Çal Kapımı’ bitti! 'Ada Masalı’ zirveye yerleşti! 12

Somera’nın 15-22 Eylül haftasında Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler Listesi’nin ilk beşini aşağıda görebilirsiniz;

Sen Çal Kapımı’ bitti! 'Ada Masalı’ zirveye yerleşti! 13