Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinden ayrılan Selin Genç’i çok heyecanlandıran yeni bir projesi var!

Teşkilat dizisinden ayrılan Selin Genç’i çok heyecanlandıran yeni bir projesi var!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinde Sena karakterini canlandıran Selin Genç, ekipten ayrılan isimlerden birisi oldu. Bir Zamanlar Çukurova isimli unutulmaz dizide canlandırdığı Gülten karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Teşkilat projesinde de yeteneklerini sergiledi.

Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi projesinden birçok ismin ayrılması ve 4. sezonda yepyeni bir kadro ile yeni bir hikaye üzerinden projenin devam etmesi bekleniyor.

Selin Genç de diziden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: “Teşkilat ekibi ile vedalaştık, geçenlerde sezon finali yaptık. Benim için finaldi, artık yeni projelere baktığım bir dönemdeyim.”

Yaz döneminde çalışmayı hedeflediğini anlatan genç oyuncu, çalışma ile tatil yapma konusunu artık güzel dengeleyebildiğini anlattı.

Televizyonda yayınlanacak bir proje için görüşmeler yaptığını anlatan Selin Genç, “Olursa beni çok mutlu edecek. Ben şimdiye kadar hep farklı şeyleri oynamaya çalışan bir oyuncu oldum, o yüzden ona dikkat ediyorum” diye konuştu.

Aşk hayatında kötü anılar nedeniyle şimdilerde kendisi ile meşgul olduğunu anlatan Selin Genç, hislerinin çok kuvvetli olduğunu ve bir şeyden şüphelendiği zaman mutlaka altından bir şey çıktığını anlattı.