Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizi hayranlarının endişesi fragmana kadar sürdü!

Sen Çal Kapımı dizi hayranlarının endişesi fragmana kadar sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin düşen reytinglerine rağmen ekranda durması dikkatleri çekiyor. Savaşçı dizisini hazırda bekleten Fox TV, henüz karar vermedi. Sen Çal Kapımı da finale en yakın yapım olarak görünüyor ama hala şans tanınması da büyük bir fırsat… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki dizinin 34. bölümünde Eda denize düştü.

Dizi hayranları da Eda’nın bu anlarını yürekleri ağızlarına gelecek şekilde izledi. Selin, teknenin arka tarafında duran Eda’yı göremeyince bakakaldı. Dizi hayranları 35. yeni bölümde neler yaşanacağı da çok merak etti. Eda’ya ne oldu? Denizden onu kim çıkardı? Bu sorular yanıt bekliyor ve yeni bölüm öncesi de merak unsuru yükseldi.

Eda karakterinin başına kötü bir iş geldiğini düşünenlerin endişesi ise 35. bölüm fragmanı ile sona erdi. Eda ile Serkan arasında yine köşe kapmaca devam ediyor. Ama denizden nasıl çıktı, onu kim kurtardı gibi detaylar henüz yok.

Sen Çal Kapımı dizisinin 35.bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Eda, yakında Deniz ile nikah masasına oturacak. Yani kurulan oyuna göre durum bu. Ancak nikah tarihi yaklaştıkça Eda, Serkan’a kendisini hatırlatmak için her yolu deneyecek.

Deniz ise Eda’ya aşık olduğunu ona bir türlü itiraf edemiyor. Nikah günü yaklaştıkça da Eda’nın endişesi artıyor. Serkan, yeniden onu hatırlayacak mı? Gelinlik içinde Eda’yı gören Serkan, belki de bu sahnelerden sonra onu hatırlayabilir.

Sen Çal Kapımı dizi hayranları artık bu hafıza kaybı olayının noktalanmasını bekliyor. Kim bilir, belki de 35. yeni bölüm de artık Serkan, aşkı Eda’yı hatırlar…

İşte 13 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak dizinin 35. bölümünden ilk fragman: