Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin iki dizisi birbirine ne kadar çok benzemeye başladı!

Fox TV’nin iki dizisi birbirine ne kadar çok benzemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj’ın Nazım’ı Yasak Elma’nın Halit’inden daha hızlı çıktı! Bir süredir Baraj dizisini izleyenler, entrikaların peş peşe geldiğini ve yapımın Yasak Elma’ya doğru yaklaştığını gözlemliyor. Yani entrika konusunda Yasak Elma ile atışmaya başlayan Baraj dizisinin 2. sezonu iyi reytinglerle devam ediyor.

Dizinin hikayesinde her hafta mutlaka bir entrika, büyük bir olay ve izleyicileri şaşkına çevirecek konular var. Baraj hayranları Dizinin 30. bölümünden yayınlanan fragmanlar da yeni bölümde entrikaların Yasak Elma ile atışabilecek düzeyde olduğunu kanıtlayacak.

Öncelikle öldüğü sanılan Zahra’nın eşi Halil ortaya çıkıyor. Bu durumu 30. bölümden ilk fragmanda görmüştük. Öldüğü sanılan Halil karakterinin geri dönüşü izleyicileri fazlasıyla şaşırtmıştı. Şimdi buna yeni bir şaşkınlık daha eklendi.

Dizinin 9 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümünden ikinci fragman da paylaşıldı. Bir iş yemeğinde Nehir ile Nazım’ı yemek yerken gören Bahar, durumu yanlış anlayıp aldatıldığını düşündü. Ancak Nazım durumu ona açıklayınca yumuşadı.

Fox TV'nin iki dizisi birbirine ne kadar çok benzemeye başladı! 8

Hamile olan Bahar’ın eşine sarıldığı anlarda ise Nehir hamlesini yaparak, hamile olduğunu söyledi. İşte bu durum işleri karıştırdı. Nehir diyor ki, “Ne var hamileysen, ben de hamileyim. Senden hamileyim Nazım. Dernek gecesini hatırla, nikahtan bir gece önce. Nazım hatırlasana…”

İşte bu gerçeğin ortaya dökülmesi ile Bahar’ın başından aşağıya kaynar sular dökülüyor. Nehir vurucu hamlesini yapıyor ve olayların gidişatını da büyük ölçüde değiştirecek hamlesiyle Nazım’ı fena sıkıştırıyor.

Fox TV'nin iki dizisi birbirine ne kadar çok benzemeye başladı! 9

Baraj dizisinde entrikanın dozu o kadar yükseldi ki, izleyiciler artık Yasak Elma ile bir arada anmaya başladı. Dizi hayranları, “Nazım Halit’ten hızlı çıktı” diye yorumlar yapıyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detaylarını aşağıdaki fragmanlarda bulabilirsiniz.

Baraj 30.bölüm 2. fragmanı:

Baraj 30.bölüm 1. fragmanı: