Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı!

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı!

tarafından sevda

Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA Temmuz ayının ‘Sosyal Medyadaki En Popüler Çiftleri’ni açıkladı. En popüler dizi çiftleri sosyal medyada paylaşılan ileti sayısına göre belirlendi. Bakalım, Temmuz ayının en çok konuşulan 5 ekran çifti kimler oldu.

Star TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde Eda&Serkan karakterlerine hayat veren Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilk sırayı kimseye kaptırmadı. Çift, 1.954.664 ileti sayısı ile birinci oldu.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı! 11

Atv’nin ‘Maraşlı’ dizisi bitti ancak etkileri sosyal medyada devam ediyor. Dizide Alina Boz ve Burak Deniz’in canlandırdığı Mahur& Celal 1.061.824 ileti ile ikinci sırada yer aldı.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı! 12

Star TV’nin Ada Masalı’ dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın hayat verdiği Haziran& Poyraz çifti ise 883.033 ileti sayısı  ile 3. sırada yer aldı.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı! 13

Kanal D’nin ilgiyle izlenen yapımı, ‘Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk ve İlhan Şen’in canlandırdığı, Esra& Ozan ikilisi de 491.984 ileti ile 4. Sırada yer aldı.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı! 14

Listenin 5. sırasında ise, Star Tv’nin ekranlara veda eden dizisi ‘Menajerimi Ara’da Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle& Barış çifti 213.120 ileti sayısı ile yer aldı.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisi, sosyal medyada birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı! 15