Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi yayında kalmak için son şanslarını kullanıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi yayında kalmak için son şanslarını kullanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV ekranında Sen Çal Kapımı dizisinin akıbetinin yavaş yavaş belli olacağı günler yaklaşıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi artık eskisi kadar ilgi çekmiyor. İki başrol oyuncusunun uyumu ve enerjileri de izleyicileri ekrana taşımakta artık o kadar etkili değil.

Fox TV’de Savaşçı dizisi hazır bir şekilde ekrana gelmek için bekliyor. Eskişehir’de soğuk havaya rağmen yoğun şekilde çalışan ekip stok bölümler oluşturuyor. Dizinin yayına gelebilmesi için ise Fox TV’nin bir yapımı feda etmesi gerekiyor. İşte bu feda edilecek dizi konusunda da parmaklar Sen Çal Kapımı’nı işaret ediyor.

Neden dizi finale yakın? Çünkü artık ilk başladığı dönemlerde olduğu gibi ilgi görmüyor. Reytingleri de birkaç haftadır düşüş trendinde. İyice gerileyen dizinin yayından kaldırılması, kanalın diğer dizilerinin performanslarına bakıldığı zaman daha muhtemel duruyor.

Ancak Fox TV’nin net bir kararı henüz yok. Savaşçı hayranları merakla 5. sezonu beklerken, Sen Çal Kapımı takipçileri de dizilerinin final olmaması için her cumartesi akşamı ekran başına geçiyor.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? 6 Mart Cumartesi akşamı dizinin 34. bölümü ekrandaki yerini alacak. Son dönemde hikayede Eda ve Serkan ayrılığına izleyicilerin tepkisi vardı. Senaristler yavaş yavaş onları birleştirmeye doğru adımlar atsa da tam olarak izleyicilerin beklediği aşk gerçekleşmedi.

Serkan, yeniden Eda’ya aşık olmaya başlıyor. Selin ile Deniz arasında neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. Fragmanda bu konularda bazı ipuçları bulabilirsiniz.

İşte Sen Çal Kapımı dizisi 34. bölüm 2. fragmanı: