Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde çok garip bir durum oluştu!

Sen Çal Kapımı dizisinde çok garip bir durum oluştu!

tarafından ker_def

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin Temmuz ayında bu yana milyonları etkilediği Sen Çal Kapımı dizisi, şimdiye kadar 34 bölüm ekrana geldi. Final yapma ihtimali hala süren dizinin reyting performansı eski günleri çok aratıyor… Hikayesinde ise her hafta izleyicileri şaşırtan olaylara sahne olan dizide 35.yeni bölüm 13 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Eda ve Deniz’in resmi nikahı sırasında hafızası yerine gelen Serkan, hemen aşkına koşuyor. Ancak ortada ciddi bir sorun var. Artık Eda, resmen evli. Hem de Serkan’ın aklını başına getirmek için bir oyun gibi gördüğü bu durum, evlendiği Deniz için öyle değil. Deniz bu evliliği çok önemsiyor, çünkü Eda’ya aşık… Şimdi ise Serkan yeniden Eda’yı hatırlıyor ve iki aşık nikah salonunda romantik anlar yaşıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde senaristler ortaya öyle bir garip durum çıkarttı ki, toplum yargısında pek de hoş karşılanmayacak bir durum oluştu. Bu saatten sonra Eda karakterine yönelik eleştiriler de çok artabilir. Peki dizinin 35. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte bazı detaylar:

Sen Çal Kapımı dizisinde çok garip bir durum oluştu! 8

Eda için artık yolu sonudur. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan’ın geri dönmesidir.

Serkan’ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır. Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda’yı bir araya getirir.

Sen Çal Kapımı dizisinde çok garip bir durum oluştu! 9

Peki bu bir araya gelme, Serkan’ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa sonsuza kadar birbirlerini mi kaybedecekler?

Bu arada bir kez daha gelinlik giyen Hande Erçel de güzelliği ile yine hayranlarını mest edecek.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 35. bölüm 2. fragmanı: