Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde finale doğru tatlı atışmalar dönemi başladı!

Sen Çal Kapımı dizisinde finale doğru tatlı atışmalar dönemi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, romantik komedi olmanın hakkını vermeye başladı.. Dizide Eda ile Serkan arasında atışmaların artacağı ve komedi unsurunun daha da öne çıkacağı anlara hazır olun…

50.bölümü ile birlikte final yapacağı duyurulan dizi için son bölümlerin eğlenceli geçeceği ortada… Dizinni 44. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Eda’nın 5 yıl boyunca Kiraz’ı saklamasının bedeli yavaş yavaş çıkıyor… Serkan ve annesi Aydan hanım Kiraz’ın velayetini almak için çaba harcayacak.

Eda ise tüm bu durumu öğrenecek ve Serkan ile aralarında çatışmalarla ve atışmalarla dolu anlar yaşanacak. Sen Çal Kapımı dizisnide bu atışmalı anlardan örnekleri 44. bölümde göreceksiniz.

Fragmana yansıyan görüntüler bile komedi unsurunun son bölümlerde daha çok öne çıkacağını gösteriyor. Serkan ve Eda atışırken, onların bu hali dizi hayranlarının ilgisini de artıracaktır.

Finale sadece 7 bölüm kaldı… 1 yılını da dolduran Sen Çal Kapımı dizisi, başarılı ve etkileyici bir dizi olarak yoluna devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin güçlü uyumu ve başarılı performansları dizinin bugünlere gelmesini sağladı.

Nisan ayında iki başrol oyuncusunun aşk yaşadığının ortaya çıkması dizinin ikinci sezonunu da daha ilgi çekici yaptı ve reytingler de iyi gelmeye devam ediyor.

İşte 7 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 44. bölümünden 2. fragman: