Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen tatilde, paparazziler ise peşinde!

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen tatilde, paparazziler ise peşinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en beğenilen ve güzelliği ile de hayranlarını mest eden kadın oyunculardan birisi de Melis Sezen… Leke isimli dizi ile birlikte başrollerin en çok aranılan isimlerinden olan Melis Sezen, kariyerinde çok iyi noktalara, kısa sürede gelmeyi başardı.

2016 yıında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Asya karakteri ile dizi setlerine adım atan oyuncu, 5 yıllık dönemde birbirinden farklı yapımlarda rol aldı. Canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin sempatisini kazanan, yeteneği ile ilgi gören ve güzelliği ile de hayranlarından iltifatlar alan Melis Sezen, en hızlı çıkış yapan isimlerin başında geliyor.

Siyah İnci dizisindeki Ebru karakterinden sonra Leke’de Yasemin olarak başrol layık bulunan Melis Sezen, üst üste farklı rollerde yer aldı. Sevgili Geçmiş, Ya İstiklal Ya Ölüm dizilerinden sonra Sadakatsiz’de Derin karakterine hayat veren oyuncu, sinema filmlerinde de yer aldı.

Dünya Hali, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2 Aşk, Kovala gibi önemli yapımlarda boy gösteren Melis Sezen için şimdi tatil zamanı… Sadakatsiz dizisinde başarılı bir sezon geçiren oyuncu, Haziran başında sezon finali yapan dizinin ardından dinlenmeye çekildi.

1 aydır yoğun geçen sezonun yorgunluğunu üzerinden atmaya çalışan oyuncu son olarak Bodrum tatilinde görüntülendi.

Bikinisiyle paparazzilerin peşine düştüğü oyuncu, sahilde güneşlenirken görüntülendi. Güzelliği ile yine hayranlarından iltifatlar alan oyuncu plajda tüm gözlerin de üzerine çevrilmesinden kurtulamadı.