Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde gerçek ortaya çıkacak, dizi şenlenecek!

Sen Çal Kapımı dizisinde gerçek ortaya çıkacak, dizi şenlenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu geçtiğimiz hafta başladı… Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi yeniden sette bir araya geldi. Nisan ayında aşk yaşadıkları da ortaya çıkan ikili, artık aşklarını da gizlemiyor. Dizinin hikayesinde ise Eda ile Serkan arasında neler olacağını hayranlar merakla bekliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi 41. yeni bölümü ile birlikte 16 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında olacak. Dizinin hikayesinde gerçeğin ortaya çıkmasına çok az kaldı. Eda, Serkan’a bir kızı olduğunu söyleyecek mi? Serkan her ne kadar babalık için hiç de hazır durmasa da Kiraz’ın kendi kızı olduğunu öğrenince neler olacağını izleyiciler merakla bekliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde gerçek ortaya çıkacak, dizi şenlenecek! 7

Maya Başol’un canlandırdığı Kiraz karakteri diziye büyük bir sempati kattı. Başol’in sevimliliği izleyicileri de çok etkiledi. İyi de oynayan minik yıldız Sen Çal Kapımı hikayesinde önemli bir yere sahip oldu.

Serkan, Kiraz konusundaki gerçeği öğrenince Kerem Bürsin hayranları adeta babalık provasını da ekranda izlemiş olacak. Şimdi Kiraz gerçeğinin 41.bölümde ortaya çıkması ve dizinin hikayesinin daha da renklenmesi beklentisi hakim.

Sen Çal Kapımı dizisinin 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kiraz konusunda şüpheler artıyor. Eda, söyleyip söylememe konusunda kararsız kalıyor. Ancak yeni bölümde gerçeğin ortaya çıkması çok muhtemel…

Dizinin 50.bölümde final yapacağını Hande Erçel duyurmuştu. finale doğru adım adım gitmeye başlayan diziden geriye sadece 10 bölüm kaldı.