Ana sayfa Sosyal Medya İlker Ayrık, pandemi sürecinde elini neye attıysa kurudu!

İlker Ayrık, pandemi sürecinde elini neye attıysa kurudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizi ekibine 4 yıl aradan sonra yeniden dönüş yapan İlker Ayrık, hayranları ile 24 Haziran Perşembe gününden itibaren yeniden TRT1 ekranlarında buluşacak. Çağatay karakterinin geri dönüşü dizinin sevenlerini de çok mutlu etti. İlker Ayrık ise pandemi döneminde büyük zararlar eden bir isim olarak dikkatleri çekiyor.

Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun youtube programına konuk olan İlker Ayrık, pandemi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Eşinin bir kafe açtığı ve sinema filmi yaptığı dönemde pandemiden büyük zarar gören İlker Ayrık, “Beni takip edenler hangi sektöre yatırım yapmaması gerektiğini görmesi gerekiyor. Çünkü elimizi neye attıysak kurudu” açıklamasını yaptı.

Şirket olarak bir film yaptıklarını tam da gala yapacakları gün filmi geri çekmek zorunda kaldığını anlatan İlker Ayrık, restoranların da kapalı olmasından etkilendiklerini anlattı. Oyuncu, akıl sağlığını korumanın önemine işaret etti ve bugünlerin de geçeceğini anlattı.

Tüm dünyada herkesin derdinin aynı olduğu vurgusunu yapan oyuncu, “Geçecek. Biz iyi olalım yeter, yüzümüz gülsün devam” diye konuştu. İlker Ayrık’ın dizi için değişen imajı da dikkatleri çekti. Videodan ünlü oyuncunun açıklamasını izleyebilirsiniz.