Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde paylaşılamayan kadın Hande Erçel değilse, peki kim?

Sen Çal Kapımı dizisinde paylaşılamayan kadın Hande Erçel değilse, peki kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Engin Sezgin karakterine hayat veren Anıl İlter, eğlenceli bir karakteri canlandırmanın da keyfini yaşıyor. Sette, partneri Pırıl karakterini canlandıran Başak Gümilcinelioğlu ile çok iyi anlaştıklarını da belirten oyuncu, arkadaşlıklarının diziden sonra da devam etmesini istediğini söyledi.

Fox TV’de yayınlanan Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programı, bu hafta Sen Çal Kapımı dizisinin setini ziyaret etti. Anıl İlter, röportajda partneri Başak Gümilcinelioğlu hakkında şunları söyledi: “Başak da yine benim hayatıma bu işle beraber dahil oldu. Bundan sonraki süreçte hep hayatımda olmasını istediğim bir insan. Çünkü çok pozitif, enerjisi hep yüksek. Dolayısı ile etrafımızda herhalde düşük enerjisi de değil de yüksek insanları istiyoruz.Çünkü siz düşmüşken enerji anlamında sizi kaldıracak insanlara ihtiyaç var. Başak da onlardan bir tanesi.”

Sen Çal Kapımı dizisinde paylaşılamayan kadın Hande Erçel değilse, peki kim? 9

Anıl İlter, dizide partneri ile birlikte rol almaktan çok memnun olduğunu da belirtti. Gümilcinelioğlu ise dizide Erdem karakterini canlandıran Sarp Bozkurt ve partneri Anıl İlter ile birlikte aşağıdaki dostluk pozunu verdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde paylaşılamayan kadın Hande Erçel değilse, peki kim? 10

Gümilcinelioğlu, “O kadar iyi ki uyumum. Beni çok seviyorlar, paylaşamıyorlar. Ben geçen gün Sarp’ın ‘ne olur Pırıl’ı Erdem’e yazın diye ağladığını duydum’ çok üzüldüm. Sonra Anıl ağlamaya başladı. Dedi ki, ‘Engin karakterine ne olur, ne yaparım’… Çok seviyorum, çok iyiyiz” diyerek esprili bir röportaj verdi.

Partneri ile uyumlu olduklarını da belirten Gümilcinelioğlu, röportaj sırasında bir hayli kahkaha attı.