Ana sayfa Sosyal Medya Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapıma dizisinin setinde yaşananları anlattı!

Ali Ersan Duru, Sen Çal Kapıma dizisinin setinde yaşananları anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisine Efe karakteri ile sonradan katılan isimlerden birisi de Ali Ersan Duru… Yakışıklı ve karizmatik bir isim olan Duru, diziye büyük renk kattı. Serkan’a Eda konusunda rakip olan Efe, çok iyi bir peyzaj mimarı ve İtalya’da da ün yapmış birisi…

Efe ile Eda’yı birbirine yakıştıran birçok izleyici var. Ancak Eda ile Serkan’ı birbirinden ayırmak hiç de kolay değil. İzleyiciler de bu noktada Efe karakterinin hikayede uzun süreli olmayacağını düşünüyor. Artık Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin setine Kamera Arkası programı konuk oldu.

Ali Ersan Duru, program ekibine yaptığı açıklamada dizi setinde eğlenceli anlar yaşandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Duru, “Benim içine dahil olduğum ekip zaten çok uyumlu çalışan ve çok eğlenceli bir ekipti. Ben de çok kısa sürede içlerine girdiğimde çok kolay bir şekilde benim benimseyebildiler” diye konuştu.

Kendisinin de uyumlu birisi olduğunu ve girdiği ortamlarda sorun yaşamadığının altını çizen oyuncu, tanıdığı kişiler de olduğunu ve birlikte güzel bir iş çıkartıldığını anlattı.

Ali Ersan Duru, “Hepsi çok tatlılar, çok iyiler. Ben de onlara adapte olabildiğim için mutluyum tabii ki” dedi. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.