Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde sır ortaya çıktı, Eda’ya tuzak kuruldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde sır ortaya çıktı, Eda’ya tuzak kuruldu!

tarafından ker_def

2 Ocak Cumartesi akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin müthiş uyumu ile dikkat çeken diziye, son dönemde 3 yeni oyucu katıldı. İlayda Çevik, Ayşe İşsever ve Mert Öcal, yapıma heyecan katmak için gelen ünlüler olarak dikkat çekti.

Peki 25. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Yılbaşı partisi Serkan’ın gözaltına alınması nedeniyle tatsız sonuçlanır. Serkan yeni yılın ilk saatlerini emniyet duvarları arasında geçirirken elbette üzülenler ve sevinenler vardır. Serkan hakkında asılsız ihbarda bulunan Semiha Hanım, Serkan ile beş dakika için bile olsa görüşmek için çabalayan Eda’nın karşısına çıkar ve Serkan – Eda aşkını tehdit eden konuşmasını yapar.

Şimdi Eda, babaannesinin tehditleri ve Serkan’a olan aşkının arasında kalmıştır. Bu sırada aynı zamanda zengin bir işadamı olan genç ve yakışıklı Arap Prens Artlife Mimarlık ile çalışmak için ortaya çıkar. Bu prensi şirketle tanıştıran Semiha Hanım’dır ve çok başka planları vardır.

Şef Alexander’ın yemek konusundaki yetenekleri yüzünden Ayfer’le görüşmeye başlaması Aydan’ı kızdırır. Onun da Alexander’la yakınlaşmak istemesi eğlenceli anların yaşanmasına neden olur. Engin ve Pırıl’ın taze evliliklerinde ise Engin rahat tavırlarıyla Pırıl’ın sınırlarını zorlamaktadır.

Prens Seymen’in şirket ile çalışmaya başlaması herkesin hayatında sarsıntılara yol açar. Beraber çalışmaya başlamalarını kutlamak için bir akşam Prens Seymen, Semiha Hanım, Eda ve Serkan bir araya gelir. Bu yemek çok büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Eda, önünde sonunda Serkan’a kendini dinletmenin bir yolunu bulur. İlişkilerinin çok yıprandığı hususunda ikisi de hemfikirdir. Serkan, yeni yıl ile yepyeni bir başlangıç yapmayı ister. Geçmişte bırakmak istediği babaannesi hayatının orta yerine bomba gibi düşen Eda’nınsa yeni başlangıçlarla ilgili soru işaretleri vardır.

Yeni yıl büyüsü Serkan ve Eda’yı sarabilecek mi? Yepyeni başlangıçlar mümkün müdür? Saatler gece 12’yi gösterdiğinde birbirlerine ilişkileri hakkında kararlarını bildirmek üzere sözleşirler. Dizinin yeni bölümünde farklı duygular yaşayacaksınız. Fragmanlarda bile bu durumu hissedebilirsiniz.