Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir karakter geliyor! Kim bu Balca?

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir karakter geliyor! Kim bu Balca?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı yeni bölümlerde sürpriz bir karakter ortaya çıkacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları diziye yeni bir heyecan katılacak! Eda ve Serkan’ın hayatına nasıl dahil olacağı merak edilen bu yeni karakterin isminin de Balca olduğu ortaya çıktı. Şimdi önümüzdeki günlerde diziye girecek olan bu isim merak konusu oldu!

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, bir süre önce Cumartesi akşamına geçerek reytinglerindeki düşüşü de bir nebze durdurabilmişti. Sosyal medyada etkileşimi çok büyük olan dizinin ekrandaki kalıcılığını ise reytingler belirliyor. Bu nedenle sürpriz karakterlerle diziye heyecan katmak için bir yeni karakter daha ortaya çıkarılacak!

Karagül dizisinde oynadığı Maya karakteriyle ilk olarak dikkatleri çeken İlayda Çevik, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna dahil oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre oyuncu, önümüzdeki hafta dizide görünecek.

İlayda Çevik’in dizide Balca isimli bir karaktere hayat vereceği de ifade ediliyor. Balca’nın nasıl bir hikaye getireceğini ise hep birlikte izleyip göreceğiz ama şimdiden merak konusu olduğu da kesin!

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir karakter geliyor! Kim bu Balca? 7

Genç ve başarılı oyuncu, Karagül’de Ayça Ayşin Turan ile ikiz kardeşleri oynamışlardı. Çevik, daha sonra İsimsizler ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinde de rol almıştı. Son olarak ise ekran ömrü kısa süren Gel Dese Aşk isimli atv’nin dizisinde bambaşka bir karakterle ekrana gelmişti.

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizide Çevik, bakalım nasıl bir karakterle gelecek?