Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı hayranlarını çok mutlu eden Fox TV atağı!

Sen Çal Kapımı hayranlarını çok mutlu eden Fox TV atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi yeniden ekranlara dönüyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisi, yaz aylarında ekrandaki yerini alacak. İtalya’da yayına başlayan dizinin Sırbistan’da da yakında izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı rüzgarı Türkiye’de yeniden başlıyor… Sezon finalinin ardından Maldivler’de ortaya çıkan başrol oyuncuları sonunda aşk yaşadıklarını da kabul etti. Kerem Bürsin, aşk yaşadıkları yönündeki iddiaların doğru olduğunu ilk kez açıkladı ve her şeyin de yolunda gittiğini ifade etti. Bu sözlerin ardından da Sen Çal Kapımı dizisi daha da çok merak edilir oldu.

Dizinin ikinci sezonunda izleyiciler iki başrol oyuncusunun aşk dolu sahnelerini izleyecek. Bu aşk sahneleri artık daha sahici olacak. Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuyla ilgili Fox TV’den de bir atak geldi. Geçtiğimiz gün ekip sette buluşmuştu. İlk fragman da yayınlandı. Sen Çal Kapımı dizisi çok yakında yeniden ekranda yerini alacak.

Dizinin çekimlerine devam ediliyor ve Haziran ayında izleyicilerle yeniden buluşması bekleniyor. İkinci sezon fragmanını izleyiciler de çok beğendi. İşte Sen Çal Kapımı dizisinin yakında ekrana dönüşüne işaret eden Fox TV tarafından paylaşılan yeni sezon fragmanı: