Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı kamera arkasından verilen güçlü mesaj!

Sen Çal Kapımı kamera arkasından verilen güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi çarşamba akşamları ekran yolculuğuna devam ediyor. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi iyi reytingler almayı da sürdürüyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 52. bölümde final yapacağı da Neslihan Yeldan tarafından duyuruldu.

Daha önce final konusunda Hande Erçel, 50. bölümün final için düşünüldüğünü söylemiş ama açık kapı bırakmıştı. Son gelen bilglier 52. bölümde final olacağını gösteriyor. Dizinin kamera arkasından görüntüler de yayınlandı. Ekibin ne kadar eğlendiğini bu görüntülerden anlayabilirsiniz.

Dizi hayranları Sen Çal Kapımı’nın kamera arkası görüntülerinin daha çok yayınlanmasını istiyor. Çünkü çekimler sırasında yaşanan eğlenceli anlar en az dizi kadar ilgi çekiyor.

Kamera arkası görüntülerinden verilen bazı mesajlar da dikkat çekici. Her şeyden önce ekibin gerçekten bir aile gibi oldukları görülüyor. Oyuncular arasında güçlü bir dostluk ve yüksek bir enerji var. Çekimlerde eğlenceli anlar da sık sık yaşanıyor.

İzleyiciler bu anları görmeyi en az dizinin yeni bölümleri kadar çok istiyor. Genç ve tecrübeli isimlerin iyi bir sinerji oluşturduğu, başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin de birbirlerine çok yakın davrandıkları görüntülere yansıdı. İki sevgili sette de özel yaşamlarında da bir aradalar ve Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuna bu durumun iyi geldiğini de söyleyebiliriz.