Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisinin başı reytinglerle belada!

Baş Belası dizisinin başı reytinglerle belada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında pazar akşamı yayınlanan Baş Belası dizisi konusu ve oyuncuları ile öne çıkan bir yapım oldu… Yaz aylarının polisiye komedisi olarak göz dolduran dizi, kısa sürede sosyal medyada da geniş bir destek buldu… Ancak dizinin başının reytinglerle dertte olduğunu da belirtmek lazım.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Baş Belası dizisi, başladığı günden bu yana hak ettiği ilgiyi göremediği yorumları ile anılıyor… Gerçekten de proje başarılı ve gayet de iyi akan bir senaryo var. Başrol oyuncularının uyumları ve yüksek enerjileri de diziye güç katıyor.

Ancak izleyici tarafından her şey güzel gitmiyor. Baş Belası dizisi için daha fazla tanıtım yapılması, farklı mecralarda duyurularak izleyenlerin sayısının artırılması arzusu sosyal medya mesajlarına yansıyor. Bunun nedeni ise diziyi seven kitle, şayet izlenme oranları yükselmez ise kış sezonunda Baş Belası’nın güçlü rakiplerle yarışamayacağına inanıyor.

Yaz ayları için dizinin düşük kalan reytingleri devam etse de sorun olmaz. Ancak Eylül ayı ile birlikte sıkıntılar birden artacaktır. İşte bu nedenle pazar akşamları artık rakip bir dizide kalmamış iken, atv’nin Baş Belası’nı daha geniş kitlelere duyurmasını bekleyen bir izleyici grubu var.

Aslında bu dizi hayranları pek de haksız sayılmaz… Çünkü Baş Belası 4. bölümüyle reytinglerde bir sorunu olduğunu da ortaya koydu. Tüm kategorilerde düşen oranlar alarm zillerinin çalmasına neden oldu… Dizinin tüm kişiler ve AB grubunda 3. olması, ABC1’de ise 4. sırada bulunması sizi yanıltmasın. Yaz ekranında yayınlanan diziler arasında düşük sayılan oranlardan birisine de Baş Belası sahip…

Baş Belası dizisinin 18 Temmuz Pazar günü yayınlanacak olan 5.bölümü bu noktada bir hayli önemli. Dizinin artık karşısında bir rakibi de yok. 2 hafta önce Kefaret gün değiştirdi. Dün akşam ise Menajerimi Ara final yaptı. Pazar akşamları artık Baş Belası tek başına dizi izleyicisinin karşısında olacak.