Ana sayfa Sosyal Medya Kanser ile savaşan Canan Ergüder, Menajerimi Ara’nın finalinde duygulandırdı!

Kanser ile savaşan Canan Ergüder, Menajerimi Ara’nın finalinde duygulandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ünlü oyuncu Canan Ergüder, Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandırdı. Ancak oyuncunun kanser ile mücadele etmeye başlaması sonrasında tedavi süreci nedeniyle dizide yer alamayacağı ortaya çıkmıştı. Dizi hayranları 43 yaşındaki ünlü oyuncunun yeniden sağlığına kavuşması için binlerce mesaj paylaştı ve desteklerini sundu.

Menajerimi Ara ekibi ise Feris karakteri olmadan son bölümlerde yer aldı. Dizi dün akşam yayınlanan 45. bölüm ile birlikte ekranlara veda etti. Final bölümünde Feris karakteri yeniden hikayeye dahil oldu. Ancak sadece bir telefon görüşmesi üzerinden bu karakter izleyicilere tekrar hatırlatıldı ve Canan Ergüder’in de finalde yer alması sağlanmış oldu.

Canan Ergüder kanser ile savaşında saçlarını kazıtması ve yeni imajıyla sosyal medyada dikkatleri çekmişti. Meme kanserine karşı kemoterapi alan Canan Ergüder, önceki gün sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek hayranlarını mutlu etti. Saçsız haline alıştığını ve her şeyin yolunda olduğunu ifade eden oyuncu, ayrıca Menajerimi Ara ekibinin veda buluşmasından görüntüleri de instagram hesabından paylaştı.

Kanser ile savaşan Canan Ergüder, Menajerimi Ara'nın finalinde duygulandırdı! 7

Oyuncu, dizideki arkadaşlarına şu sözlerle veda etti: “Canım arkadaşlarım, canım @menajerimiaradizi ekibim keşke yanınızda olabilseydim. Geç oldu ama konuşabildik. Sizi seviyorum. Herkesin yolu açık olsun. Hepinizle çalışabilmek büyük zevkti. Daha başka projelerde karşılaşabilmek dileğiyle…”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Canan Erguder (@cananerguder1)’in paylaştığı bir gönderi