Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı sezon finaliyle ilgili flaş karar! 5 kişi korona oldu, bölüm ertelendi!

Sen Çal Kapımı sezon finaliyle ilgili flaş karar! 5 kişi korona oldu, bölüm ertelendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi için ani bir kararla sezon finali yapılacağı açıklanmıştı. Yapım şirketi ve kanalın ortak olarak aldıkları bu karar sonrasında, dizinin yerine de Savaşçı dizisinin başlayacağı öğrenilmişti. Ayrıca bu aranın uzun sürmeyeceği ve Haziran ayında yeniden Sen Çal Kapımı yeni bölümlerin ekrana geleceği de belirtilmişti.

Dizinin hayranları, bu kısa araya üzülse de sezon finali yapmasına sevindi. Zira dizilerin adeta yaprak dökümü gibi final haberlerinin geldiği bir dönemde, Sen Çal Kapımı dizisinin devam edecek olması güzel bir haberdi.

Ekran partneri olarak birbirlerine çok yakıştırılan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları dizinin çekimlerinden iki oyuncu dün canlı bir instagram bağlantısı da yapmıştı.

Sen Çal Kapımı sezon finaliyle ilgili flaş karar! 5 kişi korona oldu, bölüm ertelendi! 9

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Eda ve Serkan’ın birlikte bir karavan tatili yaptıkları da görülüyordu. Başbaşa tatile giden ikili için Kilyos’ta çekimler sürüyordu dün.

Yeni bölüm yayını heyecanla beklenirken gelen son bir haber ise şaşırttı! Aslında haberi ilk olarak Kerem Bürsin vermişti. Instagram yayınında kafelerde maskesiz oturan kişiler için ‘salak’ ifadesi kullanan oyuncu, sözlerinin maksadını aştığını belirten bir video yayınladı ve özür diledi.

Bu arada artan korona vakalarına dikkat çeken ve maske konusuna da vurgu yapan oyuncu, sette 5 kişinin koronaya yakalandığını da duyurdu. Ayrıca sosyal medyada da dizinin diğer oyuncularının yeni bölümde olmayacağı şeklinde paylaşımlar da görüldü.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte dizinin yeni bölümünde az sayıda oyuncunun yer alacağı anlaşılmıştı ama son alınan bir kararla birlikte yeni bölümün yayınlanmayacağı ortaya çıktı!

Sen Çal Kapımı sezon finaliyle ilgili flaş karar! 5 kişi korona oldu, bölüm ertelendi! 10

Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda “Sette yaşanan covid vakaları sebebiyle sezon finali bölümü bu hafta ekrana gelemeyecek. Sezon finali bölümümüz haftaya yayında olacak, anlayışınız için teşekkür ederiz. Yeni sezonumuzla Haziran’da bir aradayız” açıklaması yapıldı.

Sen Çal Kapımı sezon finaliyle ilgili flaş karar! 5 kişi korona oldu, bölüm ertelendi! 11