Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Herkes Melis Sezen’i konuştu ama Melisa Şenolsun da dekoltede çok iddialıydı!

Herkes Melis Sezen’i konuştu ama Melisa Şenolsun da dekoltede çok iddialıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz Pazar günü yapıldı. Törene katılanların şıklık yarışı da dikkat çekti. Genç kadın oyuncular arasında giyim konusunda en iddialı iki kişinin Melis Sezen ile Melisa Şenolsun olduğunu söyleyebiliriz.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile ‘yıldızı parlayanlar’ olarak ödüllendirilen Melis Sezen, büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadı. Beyazlar içinde göğüs dekolteli kıyafeti ile geceye katılan Melis Sezen, dekolte konusunda son derece iddialıydı.

Herkes Melis Sezen'i konuştu ama Melisa Şenolsun da dekoltede çok iddialıydı! 8

Benzer bir kıyafet ile gecede yer alan Melisa Şenolsun da arkadaşından aşağı kalmadı… Daha önce de dekolte konusunda ne kadar cüretkar olabileceğini gösteren Melisa Şenolsun, geceye yine özel olarak hazırlandı.

Siyah desenli ve göğüs dekolteli kıyafeti ile göz dolduran ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veriyor.

Herkes Melis Sezen'i konuştu ama Melisa Şenolsun da dekoltede çok iddialıydı! 9

Melisa Şenolsun, kendisi için törenin çok özel olduğunu belirtti. Masumlar Apartmanı ailesine ikinci sezonda dahil olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Böyle bir ailenin içinde olmak çok güzel. Birbirinden yetenekli oyuncu arkadaşlarımla oynamak da çok keyifli. O yüzden mutluyum.”

Oyuncu, ödül alan tüm oyuncu arkadaşlarının birbirinden başarılı olduğunu ve bu başarılarının da devam etmesini dilediğini sözlerine ekledi.