Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor!

Sen Çal Kapımı’nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin enerjisi büyük bir başarı getirdi. Dizi uzun süredir ekranda ve milyonlarca kişiyi etkiledi.

Hande Erçel de sette partneri ile yakaladıkları enerjinin önemine işaret etti. Elle, dergisinin Mart sayısına konuşan ve özel pozlar veren oyuncu hem dizisi hakkında hem de özel hayatıyla ilgili bir çok konuda konuştu.

Derginin kapağını instagram hesabından yayınlayan güzel oyuncu, çekimlerde çok eğlendiğini de belirtmeden geçmedi. Oyuncu röportajında ise hem Kerem Bürsin hem kendi özel hayatı hakkında birçok detay paylaştı.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor! 10

Canlandırdığı karakterlerle ilgili bir soru üzerine Hande Erçel şöyle konuştu: “Oynadığım her karakter benim arkadaşım oluyor. Bazen karşılaştığım durumlarda oynadığım karakterlerin tepkilerini düşünüyorum mesela. Her karakter benimle yaşamaya devam ediyor.

Oyuncu, “Kerem ile yakaladığımız partnerlik enerjisinin içinde bulunduğumuz her işi güzelleştireceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor! 11

Sette çok yorulduklarını da ifade eden oyuncu, eve gittiğinde ne yaptığını da anlattı. Oyuncu, “Sette çok yoruluyoruz. Eve geldiğimde mutlaka bir saat de olsa kendime ve köpeklerime zaman ayırmaya çalışıyorum. Sonra zaten nasıl uyuduğumu bilmiyorum” dedi.

Gülmek için özel şeylere ihtiyaç duymayan oyuncu, “Ben her durumda gülecek bir sebep bulabiliyorum” diyor.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor! 12

Pozitif gülüşe inanan Hande Erçel, “Özellikle pozitif enerjiye ihtiyacımızın olduğu dönemde bembeyaz ve içten bir gülüşün anında pozitif etki yaratacağına inanıyorum. Kendine güvenen her kadının içindeki ışığı, bembeyaz gülüşüyle etrafa saçmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gece davetlere nasıl hazırlandığını da anlatan oyuncu, şöyle konuştu: “Benim hazırlıklarım hep çok ani oluyor. Son iki gün kala hazırlanabiliyorum, o yüzden ekibim hep çok sıkışıyor maalesef. İçinde rahat, özgür ve mutlu hissettiğim modelleri tercih ediyorum.”

İşinin olmadığı, boş günlerinde neler yaptığını da anlatan Erçel, “Sabah erkenden bütün işlerimi halledip sonra köpeklerimi ve Mavi’yi görüyorum. Bunlar dışında pek bir şeye zamanım kalmıyor zaten” dedi.

Sen Çal Kapımı'nın yıldızı Hande Erçel karakterlerini içinde yaşatıyor! 13

8 Mart Dünya Kadınlar günü için de mesaj veren ünlü oyuncunun şu sözleri oldukça anlamlıydı:

“Her daim kendi ayakları üzerinde durmanın bir kadına sağladığı özgüveni hiçbir ilişki veya statünün veremeyeceğini onlara garanti ediyorum. Bu nedenle tek bir mesajım olur: Kendinize yetmeye çalışmaktan asla vazgeçmeyin ve bu yolda kimseye taviz vermeyin.”