Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde Pınar Deniz, Nazlı ile yine yürekleri yakacak!

Kırmızı Oda dizisinde Pınar Deniz, Nazlı ile yine yürekleri yakacak!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinin 27. yeni bölümü tv8 ekranında 5 Mart Cuma günü yayınlanacak. Binnur Kaya’nın başrolünde bulunduğu dizi, çok iyi bir performans sergiliyor. İlk sezonunda başarıyı yakalayan ve yüksek reytingler elde eden Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun ekranda yayınlanan 3 projesinde biri konumunda.

Binnur Kaya’nın yanı sıra; Tülin Özen, Burak Sevinç, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt’un kadroda yer aldığı dizinin 27. bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. “Ben aslında kendimi hiç sevmiyorum” itirafında bulunan Nazlı, çok zor bir durumda. İşte tüm detaylar:

Kumru (Aslıhan Gürbüz) Yavuz’un kendisini birlikte İstanbul’a yerleşmeye nasıl ikna ettiğini anlatır. Doktor Hanım, Haluk’la yeniden karşılaşmanın heyecanını yaşayan Nazlı’nın (Pınar Deniz) eski alışkanlıklarına geri dönmeye başladığını fark eder.

Sadi (Erkan Petekkaya), yaşadığı evden kovulunca sokaklarda bir başına kaldığı çaresiz günlerinden çıkardığı dersleri Doktor Hanım’la paylaşmasının ardından, kız kardeşi Seda’yı gülümsetebilmek için ona güzel bir sürpriz yapar.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, yirmi yedinci bölümü ile 5 Mart Cuma akşamı TV8’de olacak.