Ana sayfa Sosyal Medya Senarist Sema Ergenekon yazıyor, eşi Uğur Aslan oynuyor! Yargı dizisi için kafaları kurcalayan bir soru var!

Senarist Sema Ergenekon yazıyor, eşi Uğur Aslan oynuyor! Yargı dizisi için kafaları kurcalayan bir soru var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının çok sevilen dizisi Yargı, Teşkilat’ı geride bırakarak iyi reytingler almaya ve birincilikleri elde etmeye devam ediyor. Dizinin bu muhteşem çıkışının arkasındaki en önemli kahraman şüphesiz ki, 2 yıl boyunca senaryo için büyük çaba sergileyen Sema Ergenekon.

Birçok iddialı dizinin de hikayesini yazan Sema Ergenekon, Adliye Sarayı’nda elde ettiği tecrübeleri biriktirdi ve bunu Yargı dizisinin senaryosuna dönüştürdü. Bu senaryo hemen de oluşmadı. Uzun süren değerlendirmelerin ışığında sürekli bir değişim geçirerek son halini alan Yargı’nın hikayesi bu kadar başarılı olmasının da asıl nedeni oldu.

Sema Ergenekon hikayeyi yazıyor, dizide rol alan isimlerden birisi de eşi Uğur Aslan… Eren komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan, birçok kişinin gözünde senaryoyu daha önceden bilen birisi olarak düşünülüyor. Peki gerçekten de bu böyle mi?

Kafaları kurcalayan Uğur Aslan’ın senaryoyu herkesten önce bildiği ve dizide nelerin olacağına hakim olduğu düşüncesi doğru mu?

Senarist Sema Ergenekon yazıyor, eşi Uğur Aslan oynuyor! Yargı dizisi için kafaları kurcalayan bir soru var! 7

Uğur Aslan bu konuda birçok dizi hayranının aklını kurcalayan sorunun yanıtını verdi. Oyuncu, “Eşim senarist biliyorsunuz. Ondan avantajlı gittiğimi düşünüyorlar sete ama çok öyle değil” diye konuştu.

Eşi Sema Ergenekon ile dizi için fikir alışverişi yaptıklarını belirten Uğur Aslan, bunun dizinin senaryosuna yönelik değil de hayata yönelik bir erkek olarak tepkisini ifade etme biçiminde olduğunu söyledi.

Uğur Aslan, evde karısı ile Yargı dizisinin senaryosu üzerine birlikte bir çalışma yapmadıklarını da anlatmış oldu.

“Ne evde beraberiz, ne işte beraberiz” diyen Uğur Aslan, hem eşinin hem de kendisinin çok çalıştığına değindi.

Oyuncu, “Kadın bölümü bitirebilmek için gecenin körüne kadar uğraşıyor. Biz de sette bölüm yetiştirebilmek için çok uzun mesailer yapıyoruz. Birbirimize hasret kalıyoruz ama dünün özetini geçiyoruz bütün gece” diye konuştu.