Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yola çıkan dizisi Baba’nın arkasındaki isimler zaten her şeyi anlatıyor!

Show TV’nin yola çıkan dizisi Baba’nın arkasındaki isimler zaten her şeyi anlatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda onlarca dizi halen yayınını sürdürürken, sezon başından beri pek çok dizide final yaparak veda etti. Reytingleri iyi gitmeyenler dizi çöplüğüne yollanırken, yepyeni dizi projeleri de yedek plan olarak hep devrede! Kanallar, devam eden dizilerinin yanı sıra bitme ihtimali olan dizilerinin yerine koyacak başka yapımlar için kolları çok önceden sıvıyorlar.

2021 Eylül ayında başlayan sezona çok iddialı yapımlar girdi. Bir önceki sezondan gelenler de devam ediyor. Yılın yarısına geldiğimizde yeni ve iddialı bazı yapımların da ekrana gelmek için gün saydığı görülüyor. Bu diziler arasında en dikkat çekenlerinden birisi de Baba dizisi…

Öncelikle usta oyuncu Haluk Bilginer’in dizinin başrollerinden birisi olması zaten projenin iddiasını baştan ortaya koyuyor. Tanıtım filmini izleyenler, film tadında çok özel bir proje ile karşılaşacaklarını da görmekte..

Oyuncu kadrosu, daha dizi başlamadan dikkatleri çeken bir unsur. Haluk Bilginer ile birlikte, son dönemin başarılı genç erkek oyuncularından Tolga Sarıtaş da başrolde. Yine genç kuşağın başarılı kadın oyuncularından Özge Yağız da kadroda.

Show TV'nin yola çıkan dizisi Baba'nın arkasındaki isimler zaten her şeyi anlatıyor! 8

Ayrıca Hakan Kurtaş, Ayda Aksel, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu gibi rol aldıkları her projede dikkat çeken isimlerin de kadroda oluşu, dizinin cast çalışmasının da ne kadar özenli yapıldığını ortaya koymakta. Ayda Aksel gibi usta bir ismin, dizide Haluk Bilginer’in eşini oynayacak olması da bir başka güzel gelişme…

Gelelim dizinin iddiasını büyüten bir diğer konuya. Bir İstanbul Masalı, Kavak Yelleri, Güneşi Beklerken, Kiraz Mevsimi, Hayatımın Aşk, Ferhat İle Şirin gibi dizilerde de imzası bulunan ve son olarak ekranların unutulmayacak dizilerinden Çukur’a da imzasını atan Gökhan Horzum, Baba’nın iki senaristinden biri. Horzum’un Çukur ile kazandığı büyük ünden sonra, gelecek olan senaryonun da sağlam bir iş çıkaracak nitelikte olduğunu anlamak zor değil!

Show TV'nin yola çıkan dizisi Baba'nın arkasındaki isimler zaten her şeyi anlatıyor! 9

Gökhan Horzum, Baba dizisinin senaryosunu Ekin Atalar ile birlikte yazıyor. Atalar da Kavak Yelleri, Hayatımın Aşkı, Kiraz Mevsimi, Güneşi Beklerken dizilerinin senaryo grubunda yer almış bir isim. Ayrıca son olarak Arkadaşlar İyidir ve Menajerimi Ara’nın da senaristlerinden.

Bu iki senaristin geçmişine bakıldığında, yerli dizi tarihimizde iz bırakan yapımlara imza attıkları görülüyor. Dolayısıyla, Baba dizisinin de hikayesi ile izleyiciyi sürükleyecek bir yapım olduğu, oyuncu seçimleri ve senaristlerin geçmiş işleri ortaya konulduğunda, şimdiden çok konuşulacak bir işin gelmekte olduğunun bir göstergesi adeta!

Tabii en son kararı izleyici verecek her zaman olduğu gibi! Sonuçta kaliteli yapımların da ömrü, ancak reytinglerle sınırlı. İzleyiciye ulaşabilen hikaye kazanıyor. Baba’nın henüz gelmeden merakları arttırdığı bir gerçek. Heyecanlı bekleyiş başladı. Bakalım dizi, tüm olumlu unsurlarıyla birlikte ekranda nasıl bir etki yaşatacak? İzleyip göreceğiz…

Bu arada dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak ‘Yakında’ ibaresiyle bekleyişin uzun sürmeyeceği anlaşılıyor…İşte Baba’nın ilk tanıtımı…