Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin iki oyuncusu, Kalp Yarası dizisine geliyor!

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin iki oyuncusu, Kalp Yarası dizisine geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tomris Giritlioğlu’nun hikayesini yazdığı Kalp Yarası dizisi, Haziran ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Sezonda da yoluna devam eden dizinin şu ana kadar 27 bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor ancak pek çok dizi setinde olduğu gibi Kalp Yarası’nın setinde de koronavirüs vakaları ortaya çıktı.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolünde oynadıkları dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenmekte. Yönetmenliğini Hülya Bilban’ın yaptığı dizi, beklenenin altında bir reyting alsa da kanal, dizinin arkasında durmaya devam ediyor. Ancak bu gidişatın böyle sürmeyeceği de aşikar!

Dizinin kadrosunda da yenilikler yaşanmaya başladı! Kalp Yarası’nın kilit isimlerinden Mahir Günşıray diziden Aralık ayında ayrılmıştı. Hikayenin gidişatını değiştiren bu gelişmeden sonra, iki yeni ismin de Kalp Yarası’na katılacağı konuşuluyordu.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin iki oyuncusu, Kalp Yarası dizisine geliyor! 8

Bu isimlerin kimler olduğu ortaya çıktı sonunda! Birisi Kuzey Yıldızı dizi ile keşfedilen Nilsu Berfin Aktaş. Genç oyuncu, Kuzey Yıldızı’nda Gökçe karakteri ile ilk kez kamera karşısına geçmişti. Ardından büyük beğeni toplayınca Star TV’de yayınlanan Benim Hayatım dizisinde oynadı ancak dizi kısa sürede ekrandan kaldırıldı. Aktaş şimdi Kalp Yarası dizisinin kadrosuna katılıyor!

Bir diğer sürpriz isim ise Çukur dizisinden geliyor! Çukur’daki Ayşe Koçovalı rolüyle hafızalara kazınan İrem Altuğ da artık Kalp Yarası dizisinin kadrosunda! Nilsu Berfin Aktaş Pınar karakterini oynayacak. Annesini de İrem Altuğ canlandıracak.

Kuzey Yıldızı ve Çukur dizilerinin iki oyuncusu, Kalp Yarası dizisine geliyor! 9

Pınar karakteri ile tüm dengeleri sarsacak olan Nilsu Berfin Aktaş’ın hikayeye dahil olması biraz gecikti. Zira oyuncu, koronavirüse yakalanmıştı. Şimdi iki oyuncunun da Antakya’daki çekimlere katılması ve yeni bölümlerde dizide yer almaları bekleniyor.